posledice koriscenja POSTINOR2
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 17, 2006 12:16 pm
posledice koriscenja POSTINOR2
Moze li neko da mi kaze koje su posledice ako sam koristila POSTINOR2 vise puta tj 2 puta za mesec dana. Ja pitala u apotec dal smem da uzmem posle 15 dana ponovo i ona navodno kaze da sme, mada mi delovala veoma glupo i da nema pojma. Kakve mogu da budu posledice?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Postinor sadrži visoku dozu hormona, predstavlja šok za organizam i zato se ne preporučuje korišćenje više od dva puta godišnje. U suprotnom možeš da poremetiš hormonsku ravnotežu u organizmu. Ne igraj se s tim. Postinor nije kontracepcija već sredstvo za hitne slučajeve, kad pukne kondom npr. a podrazumeva se da se to ne dešava baš često. Ako baš nemate sreće sa kondomima pređi na pilule. Pozdrav
Može u osnovi ali, svaki organizam ne reaguje isto.Bilo koj vid promene na koži, preznojavanje, zamor ili trenutni bol u grudnom košu su simptomi koji ukazuju da je došlo do debalansa u hormonalnom statusu tj. poremeća hormona.Možda si ovog puta imala sreće ali ne preporučujem uzimanje ovog leka.Postoji više vidova kontracepcije, ubrizgavanjem leka ispod pazuha(što se čini samo jedamput i ambulantno) ti si bezbrižna narednih 5 godina.Posavetuj se sa ginekologom.Oni ne UJEDAJU!!!!!!!!!!!!