Drage moje... Nadam se da cete moci da mi pomognete.
Zelim da napravim pauzu u koriscenju pilula Logest koje sam uzimala 11 meseci. Zelela bih to jer sam primetila kao da mi se celokupno zdravlje pomalo pogorsalo pa bih volela da se vrati u normalu... Moje pitanje je kako da posle mesec dana opet krenem sa koriscenjem Logesta? Ponovo od prvog dana one normalne menstruacije, ili nekako drugacije? Nigde ne mogu da nadjem odgovor a moja doktorka je na bolovanju pa nikako da je nadjem da je pitam... A inace mi je ona preporucila da pravim tu pauzu na godinu dana ili malo manje kad mi je preporucila Logest... sad ja ne znam kako da se ponasam, pojavila mi se i Candida zbog koriscenja pilula. Ja bih najradije da moze deckic da koristi kondom, ali smo se toliko nacitali svega i svacega o kondomu da smo se oboje malo usrali.. zbog trudnoce... inace smo zdravi, hvala Bogu...
Pomoc oko pilula
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
jesu li ti radili hormonski test?
moj savet je da to obazno odradis , a ako doktor nece , onda ga menjaj odmah !
mislim da mozes bez problema da prekihes sa pilulama ako je jedini razlog sto ih pijes da ne ostanes trudna , ako ih pijes iz drugih razloga , tipa policisticni jajnici i sl . onda se obrati lekaru !!!!!!!!!!!! nadam se da sam ti bila od pomoci , ali izadji na sajt logesta i vidi ima li tamo da pise
pozz
moj savet je da to obazno odradis , a ako doktor nece , onda ga menjaj odmah !
mislim da mozes bez problema da prekihes sa pilulama ako je jedini razlog sto ih pijes da ne ostanes trudna , ako ih pijes iz drugih razloga , tipa policisticni jajnici i sl . onda se obrati lekaru !!!!!!!!!!!! nadam se da sam ti bila od pomoci , ali izadji na sajt logesta i vidi ima li tamo da pise
pozz