Pomoc dugogodisnji problem

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
kef
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 15, 2006 1:35 am

Pomoc dugogodisnji problem

Post od kef »

U pubertetu sam primetio da na penisu imam nesto kao podkozne bobuljice ne svrbi me i ne osecam da ih u opste imam ali se primeti kada se gleda golim okom malo bolje! Izgledaju onako ucahurene! Pa me interesuje kako da se toga resim!
Nisam imao odnos!

Hvala
obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od obgyn »

Mozda ne treba da se resavas, mozda je to sastavni dio normalne anatomije ! Atlas u ruke pa pogledaj ili otidji kod urologa da te pregleda ako te to zabrinjava. I kad postanes seksualno aktivan, koristi kondom od prvog puta, da ne bi dobio neke 'promjene' koje ne mozes da se rijesis cijelog zivota.
Srecno.
Pozdrav,
ObGyn
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

pozdrav Kef,
kao prvo - dobrodosao na forum.....
kao drugo - misim da je ovo pitanje trebalo da postavis na podforumu urologija, al ajde kad si vec tu, evo pogledaj ovaj topik, u pitanju su tisonove zlezde (ako je to uopste to sto tebe muci.... imas i slike...): http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=4420

ako jeste, kucaj u pretrazivac "tisonove zlezde", pa citaj..... a ako imas jos neko pitanje, postavi ga na "urologiji"

Slika , jane_doe

p.s. i tako, dok sam ja iscukala odgovor ti vec dobi jedan...... pozdrav Zevsu Slika
obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od obgyn »

Mozda ne bih trebala da ispricam ovu anegdotu uz ovaj topik, ali sve pripada zivotu...a i fun je...imala ja jednu drugaricu u srednjoj skoli, ciji je otac bio urolog ! I tako Milica i ja sjedimo i ucimo a stari urolog hoda oko nas i pita..." pa sta ce te vi djeco da radite u zivotu ?"...ja naravno nisam jos dosla do tog nivoa zrelosti da donesem odluku o zanimanju 'forever' nego sam onako citala knjige i mastala o daljinama...a milica kaze..." Tata, ja hocu da budem stomatolog !"...a on se onako iskreno zgrozi, pa rece:" Pa zar ti mislis da je to lako gledati cijelog zivota u tudja usta, koja ponekad smrde da bi pobjegao 5 km od njih i raditi u takvom sarenilu hrane, bakterija, neopranih i pokvarenih zuba !!! I svako pushe u tebe !!! Sto sine ne postanes urolog ?!??"

:lol: :lol: :lol: nemam druge smajlije Jane_doe, treba mi neki sto pada na ledja od smeha i lupa nogama i rukama od pod...??? gdje to da nadjem ?

A edukacija iz urologije je prava stvar, evo Jane-doe se kvalifikovala za asistenta ! hi,hi,hi
Pozdrav,
ObGyn
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

Sorry Kef,
samo da izvrsim doedukaciju Slika nase drage dr.... Mislite ovaj: Slika Slika Slika.......??? Dobicete link.

Slika, jane_doe
kef
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 15, 2006 1:35 am

Post od kef »

obgyn napisao:Mozda ne treba da se resavas, mozda je to sastavni dio normalne anatomije ! Atlas u ruke pa pogledaj ili otidji kod urologa da te pregleda ako te to zabrinjava. I kad postanes seksualno aktivan, koristi kondom od prvog puta, da ne bi dobio neke 'promjene' koje ne mozes da se rijesis cijelog zivota.
Srecno.

A kojie bi to promene mogao dobiti za celi zivot?

Citao sam vec o tim tisonovim zlezdama ali kod mene najvise ovi kako da ih nazovem ne znam ni ja bobuljica (sobzirom da nisam bas sigurana da su tisonove zlezde) podkozni ima na donjoj polovini penisa i svremena na vreme na pirtisak izadje nesto belo ali to se desi u predelu blizu dtlaka a ove koje su u gornjem delu penisa uglvanom su ucaherene i ne mogu da se oslobode?

Hvala
Odgovori