policistični jajnici
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
policistični jajnici
Imam 25 godina i utvrđen mi je sindrom PCO. Doktor mi je kazao da ću teško zanijeti. Pomagajte. Nemam akne, imam 49kg i nisam uopšte maljava. ZABRINUTA 

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 09, 2008 5:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Uopšte mi nije jasno zašto neki lekari vole da zaplaše svoje pacjente. I ja sam imala PCO.I čak mi je jedna cista pukla, pa mi je odstranjen deo jajnika. Sve to mi se desilo dve godine pre trudnoće, pa sad imam sina od 14. g. Možda nećeš ostati trudna isti mesec ali ako su ti ostali rezultati uredni neće biti problema.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 24, 2008 11:50 am
Ja sam bila kod ginekologa i ustanovljeno mi je da imam policisticne jajnike. Ginekolog mi je rekao da to ima svaka peta zena, i da to apsolutno ne predstavlja problem ako zelis da zatrudnis. Nije strasno. To se moze ukloniti nekim cajicima poput koprive, uvinog caja...i to da se jedno vreme pije u velikim kolicinama.
Jeste tacno da jePCOS dosta ucestao problem,ali ne znam koji to pametni ginekolog ti je rekao da mozes lako ostati u drugom stanju!!!alexandrica napisao:Ja sam bila kod ginekologa i ustanovljeno mi je da imam policisticne jajnike. Ginekolog mi je rekao da to ima svaka peta zena, i da to apsolutno ne predstavlja problem ako zelis da zatrudnis. Nije strasno. To se moze ukloniti nekim cajicima poput koprive, uvinog caja...i to da se jedno vreme pije u velikim kolicinama.

alexandrica napisao:Ja sam bila kod ginekologa i ustanovljeno mi je da imam policisticne jajnike. Ginekolog mi je rekao da to ima svaka peta zena, i da to apsolutno ne predstavlja problem ako zelis da zatrudnis. Nije strasno. To se moze ukloniti nekim cajicima poput koprive, uvinog caja...i to da se jedno vreme pije u velikim kolicinama.
Uf da je sve tacno sto je reko tvoj dr. bilo bi super pila bih samo te cajeve i nece mi trebati homonske tablete ali nazalost nije tako.Pcos nije nista strasno ali mnogo je dosadan i nije lako ostati trudna(cast iskljucocima ) moguce je da zana sa pcos ima samo 1 ili 2 ovulacije u toku god.