GS74 napisao:Citala sam tvoje postove od pocetka, i ne mogu ti opisati koliko mi je drago zbog ovih lepih vesti!

Da li bi mogla nesto vise da napises o tom caju (pije se u obliku caja je l' tako?), u kojim dozama ste ga pili, gde ste nabavili...
Jos jednom ti cestitam na lepim vestima i zelim sve najbolje.

Zdravo GS74,
hvala sto se radujes zbog mene i sto si na neki nacin bila uz mene.
Nije u pitanju caj u pitanju su kapsule Peruvian Mace, mozes da podledas na ovom sajtu sve o njoj kao i da narucis:
http://www.macaperuvian.com/, ja je nisam tako nabavila, moja grugarica ima nekog u Peruu i direktno sam odande dobila pakovanje od 120 tableta. Kostalo me je 1500 dinara, videces da su kod nas dosta skuplje, a proveravala sam i u nekim apotekama ovde u Beogradu, nisu imali tablete ali su imali prah pretpostavljam da jos negde moze odmah da se kupi.
Suprug i ja smo pili po jednu kapsulu dnevno, poceli smo da je pijemo 05. 07, i prvi put sam tacno osetila kada je bila ovulacija jer je bila bolna, osecaj kao kad treba da dobijes i neko puckanje u stomaku. Znali smo da je to to i tog dana smo radili na bebi, i eto mrvica se zacela.
Prestali smo da pijemo cim smo videli da je test pozitivan,
ona povecava seksualnu zelju a obzirom da su moje trudnoce visoko rizicne seksa nesme da bude.
Sada cekamo da se vrati Dr Radunovic iz Visegradske, jer je na godisnjem odmoru pa cemo videti kako dalje.
Hvala jos jednom!Pozdrav
Ako nesto treba tu sam!