Isla sam na redovan ginekoloski godisnji pregled i radjen mi je papa test. Rezultati su u redu, II grupa ali ima dosta leukocita i dr mi je dala MACMIROR vaginalete 6 sada , a ostatak posle narednog ciklusa.
Napominjem da nemam nikakav sekret, nikakve tegobe i nikad nisam koristila vaginalete niti bilo kakav drugi lek.
Sve ovo me zabrinulo, a najvise njen odgovor na moje pitanje da li treba da ponovim test posle lekova, rekla je ne treba...pa kako cu znati da li je sve u redu. Inace imam 40 godina.
Da li neko moze detaljnije da mi objasni sta znace ovi leukociti i kakve tegobe stvaraju?
Hvala
Papa test - leukociti ?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
I ja imam isti rezultat, Papa test - rezultat II a grupa, povećana masa leukocita što znači da imaš upalu i nije ništa strašno.
Imaš li ranicu na grliću materice? Kakav je VH rezultat (sekret)? Koja grupa?
I ja sam dobila iste vaginalete (imam ranicu na grliću materice u fazi zarastanja i zbog nje mi je VH III Le grupa), doktorka mi je rekla da koristim 12 komada (one se kupuju na komade)i da su one efikasnije od Polygynax-a npr.
Ništa ne brini, verovatno misli da ćeš sa vaginaletama rešiti problem.
Imaš li ranicu na grliću materice? Kakav je VH rezultat (sekret)? Koja grupa?
I ja sam dobila iste vaginalete (imam ranicu na grliću materice u fazi zarastanja i zbog nje mi je VH III Le grupa), doktorka mi je rekla da koristim 12 komada (one se kupuju na komade)i da su one efikasnije od Polygynax-a npr.
Ništa ne brini, verovatno misli da ćeš sa vaginaletama rešiti problem.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 2:12 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 07, 2007 1:53 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Pošto nemam nikakve simptome, do te me je mere zbunila da sam jedino uspela da je pitam šta to znači????
Odgovorila mi je: Ma nije to ništa, to Vam je neka infekcija
Pitam je za kontrolu, ona kaže ne morate
Odem u apoteku tražim Macmiror, kažu 780 din, ne budem lenja odem u Sindjelićevu ulicu, apoteka Srbotrade 620, dinara. Ja srećna zbog uštede

Pošto mi je doktorka žurila na pauzu, nije mi ni to objasnila

A ono što mene interesuje, šta sa partnerom.... verovatno bi me doktorka izbacila kroz prozor da sam je i to još pitala