Oticanje nogu i bol u zglobovima

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
stasa25
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 14, 2006 1:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Oticanje nogu i bol u zglobovima

Post od stasa25 »

Od pre par dana su počele da mi otiču noge od zglobova na dole i takođe osećam bol u zglobovima. Noću se otok povuče, a sutradan ponovo. U 7. sam mesecu trudnoće. Čula sam da može biti bezopasno, ali i da može imati veze sa manjkom plodove vode. Pritisak mi je normalan. Pošto putujem prekosutra, šta mi je činiti? Da li da odradim ultrazvuk za svaki slučaj, da budem mirna, šta predlažete? Inače još uvek radim, i na poslu sedim ceo dan. Ima li možda i to veze???
Hvala unapred.
sbuzic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 3:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sbuzic »

kao prvo dolaze vrucine i oticabje nogu i ostalih delova tela odnosi se uglavnom na to,zatim na unos soli(bubrezi)i na pritisak(srce).Ja sam u 5.mesecu i vec sam pocela malo da oticem a posto mi nije prva trudnoca vrlo dobro znam o cemu se radi...(U PRETHODNIM TRUDNOCAMA SAM BILA KAO KROFNICA).Dakle,redovna kontrola pritiska,sedenje nikako sa prekrstenim nogama i uopste sedenje pogorsava to,ultrazvuk,i setnja.Najbolji prijatelj otecenih nogu je masaza,ako si u mogucnosti naravno.Sve u svemu uglavnom je bezazleno ali mora da se prati.Srecno!!!
Odgovori