operacija u privatnoj ili drzavnoj ustanovi
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
re
U Frontu postoji e-mail adresa,gdje pacijenti mogu postaviti pitanja,i ja lijepo postavim pitanje da li mogu da se operisem u njihovoj ustanovi,da platim sve po protokolu....naravno da me nisu udostojili odsgovora!Pa zasto su onda otvorili ti e-mail adresu
?

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Nov 15, 2007 9:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Cao Dzeni!
Vidjeh na ovom forumu da si iz C.G. i da imamo slicnioh problema .
I ja , kao i ti , moram da radim operaciju , odnosno laparaskopiju. Medjutim , kod mene nije problem endometrioza vec prosireni jajovod , odnosno xidrosalpinx koji mora da se odstrani , a vjerovatno i sam jajovod .
Meni je moja doktorica JAsminka Vukcevic iz Here (inace sam iz PG), preporucila dr. Luku Andjelica iz Novog Sada(ili Subotice), koji povremeno dolazi u KBC i operacija moze da se zakaze preko dr.Filipovica.Za dr.Andjelica sam cula samo rijeci hvale , a eto , mozes i da provjeris ovdje na forumu .Ja sam zakazala kod njega preko klinike LIFE , sto znaci da ce privatno da me operise, valjda covjek i sa njima saradjuje .
I ja sam mislila da idem u Srbiju , ali mi je nekako lakse bilo to sve ovdje da zavrsim , ipak kad si blize kuci sve je lakse.
Ako se jos nisi odlucila , ovo ti je moj savjet .
Pisi kako si prosla OBAVEZNO, jer meni je tek posle 15 januara zakazana laparaskopija !Svako iskustvo je dobro doslo!
Sretno!!!
Btw. imam 26 godina, nisam radjala , a bebu zelim vise od svega na svijetu
Pozzzz!!!!
Vidjeh na ovom forumu da si iz C.G. i da imamo slicnioh problema .
I ja , kao i ti , moram da radim operaciju , odnosno laparaskopiju. Medjutim , kod mene nije problem endometrioza vec prosireni jajovod , odnosno xidrosalpinx koji mora da se odstrani , a vjerovatno i sam jajovod .
Meni je moja doktorica JAsminka Vukcevic iz Here (inace sam iz PG), preporucila dr. Luku Andjelica iz Novog Sada(ili Subotice), koji povremeno dolazi u KBC i operacija moze da se zakaze preko dr.Filipovica.Za dr.Andjelica sam cula samo rijeci hvale , a eto , mozes i da provjeris ovdje na forumu .Ja sam zakazala kod njega preko klinike LIFE , sto znaci da ce privatno da me operise, valjda covjek i sa njima saradjuje .
I ja sam mislila da idem u Srbiju , ali mi je nekako lakse bilo to sve ovdje da zavrsim , ipak kad si blize kuci sve je lakse.
Ako se jos nisi odlucila , ovo ti je moj savjet .
Pisi kako si prosla OBAVEZNO, jer meni je tek posle 15 januara zakazana laparaskopija !Svako iskustvo je dobro doslo!
Sretno!!!
Btw. imam 26 godina, nisam radjala , a bebu zelim vise od svega na svijetu
Pozzzz!!!!