da ginekološki pregled bude bolan?
Ranije me nikada nije bolelo, a na jutrošnjem pregledu je bilo nesnosno. To je više bio osećaj jakog peckanja unutar vagine i osećaj kao da mi se sve cepa iznutra.
Da li je doktorka bila gruba, da li sam možda bila suva ili možda imam neku upalu? I sada, skoro 8 sati nakon pregleda, me još sve boli iznutra. Čudan neki osećaj. Intenzivnije je na samom ulazu vagine.
Nemam pojačan sekret, niti sam imala bilo kakve tegobe pre pregleda, osim blagog peckanja pri mokrenju (ali to je moja stara boljka), a otišla sam da zatražim da mi se uradi test na hlamidiju i svi ostali brisevi, jer me zabrinjava to peckanje i kad mi je urinokultura sterilna.
Pitala sam zašto me je toliko bolelo, a ona je rekla "Jajnici su u redu, možda je upala grlića materice, ali ja ništa ne vidim". Mene su pekli zidovi vagine.
Šta bi, zaista, mogao biti problem?
Da li je normalno
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Draga Iwa meni se isto desavalo da pregled bude bolan.Bas kad trebam da radim briseve ja se opteretim kakav ce mi biti nalaz i ne opustim se,ili kad imam neku upalu.Tako da ja mislim da ne treba previse da brines,ali ako ti se to opet ponovi onda dr reci za taj problem,i nemoj da dozvolis da te otkaci sa jednom recenicom a ti i dalje zabrinuta.Zelim da ti nalazi budu ok i srecno