da li je moguce i sta me ceka

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
lind
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 8:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

da li je moguce i sta me ceka

Post od lind »

Imam 39 godina i imala sam prvu trudnocu. Pre skoro 5 meseci sam imala spontani u 16toj nedelji trudnoce. Doktorka kaze da je kavum materice bio potpuno prazan. Tretirana sam 3 ciklusa sa Mikroginonom kontraceptivima kako bi se uravnotezili ciklusi. Nakon toga doktorka na VMA mi intravaginalnom sondom vidi polip u materici. I kaze da ce da mi to iskiretira jer moze da mi pravi smetnje u sledecoj trudnoci. Ja dobijem menstruaciju i tokom krvarenja izbacim na toalet papiru kao neko parce tkiva. sacuvam to u frizideru i sutradan preko ginekologa posaljem na patologiju. I nalaz je sledeci:
Dobijen materijal je nekroticno izmenjen,zatim hijalinizovan i na fokusima mikrokalcifikacija. Samo na retkim mestima se "nazire" gradja koja najvise odgovara rezidui graviditatis koja je hijalizovana, nekroticno izmenjena i sa poljima mikrokalcifikacija. Inace makroskopski je psivkastomrk isecak promera 20x10x10mm.
Dali je moguce da je to ostatak od trudnoce i sta me ceka dalje. Cula sam da moze da postane maligan i da ti napravi haos.
Molim nekog od lekara da mi objasni.
OljaA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm

Post od OljaA »

Jesi li ti Linda sa moje bebe?
Slika
lind
Novi član
Novi član

Post od lind »

DA.
lind
Novi član
Novi član

Post od lind »

Da. I ovo kod mene je ludilo. Zavrsicu na kraju na psihijatriji. Ko me oslobodi krvavog sekreta dajem mu milion dolara.
Odgovori