moguca trudnoca da ili ne?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
moguca trudnoca da ili ne?
treba mi pomoc. menstruacija mi kasni 10 dana uvek je redovna na 28,29 dan isla sam kod ginekologa obavila pregled i ovo su nalazi uterus u avf, promera 79x44mm , endometrijum izrazito zadebljao , promera 19mm i doktorka je mi je rekla da je trudnoca moguca ali da je rano da vidi, uradila sam test i bio je negativan ali ja jos uvek ne dobijam zadnja menstruacija je bila 01.04. da li test moze da bude netacan i da li postoji sansa da sam trudna? hvala u napred
Re: moguca trudnoca da ili ne?
test moze da zakaze,ali ako hoces malo detalnnije o tome odi do najblize laboratorije,daj krv i urin i to onaj jutarnji i znaces na cemu si sigurno 

Re: moguca trudnoca da ili ne?
Dobar dan zelim svima.Imam jedno pitanje. Zadnji ciklus sam imala 2.06. inace dobijam na svakih 28 dana.sa momkom sam imala nezasticeni odnos 23 24 25 juna. 30 juna je trebalo da dobijem ciklus medjutim nije ga bilo 6 i 7 jula primetila sam nekoliko kapi krvi tamnije boje a stomak me nije boleo kao ni grudi inace kad dobijem ciklus grudi bole kao i stomak, uvecale su mi se grudi bradavice me bole uradila sam test babyrapid medjutim bio je negativan pa zanima me da li postoji mogucnost da sam trudna (sto bi inace i zelela) ili je nesto drugo u pitanju???
unapred vam hvala
unapred vam hvala