Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Vec danima razmisljam ima li smisla napisati ovo ali u svakom slucaju niko nista ne gubi.
Naime, ostalo mi je 8 amp. Menopura od prosle VT. I sada se pripremam za drugu ali ce mi Dr. promeniti terapiju da vidi da li bolje reagujem.
Volela bih da mogu da kazem da ih poklanjam ali...I ovaj put smo " samofinansirajuci " mada su tu i roditelji - pa sta da vam kazem.
Jedino sto mogu je da malo spustim cenu mada ne znam posto je sada.
A ako ste iz okoline Bg. mogu i da vam ih donesem kada budem dolazila zbog analiza. Pozdrav
Nisam ih ni ja uzela kod njih nego kao i ti u mom gradu. Imala sam racun cisto da se vidi da je iz regularne prodaje ali mi cak ni to nije niko trazio. To sve zavisi od njihove dobre volje jer mogu to da ti ucine ako hoce.Mnoge zene uzmu vecu kolicinu lekova nego sto im treba pa to posle vrate i odbiju im to od cene. Pitaj nista te ne kosta samo da znas da to rade.
Videla sam. Hvala ti . Ali otkrila sam da im je rok do 1.3.09. a ovih dana ih izgleda niko ne koristi . I mojoj poznanici je ostalo 8 kom sa istim rokom trajanja. Sta predlazes?