MENOPUR

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
DraganicaN
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Dec 15, 2007 10:00 pm

MENOPUR

Post od DraganicaN »

Vec danima razmisljam ima li smisla napisati ovo ali u svakom slucaju niko nista ne gubi.
Naime, ostalo mi je 8 amp. Menopura od prosle VT. I sada se pripremam za drugu ali ce mi Dr. promeniti terapiju da vidi da li bolje reagujem.
Volela bih da mogu da kazem da ih poklanjam ali...I ovaj put smo " samofinansirajuci " mada su tu i roditelji - pa sta da vam kazem.
Jedino sto mogu je da malo spustim cenu mada ne znam posto je sada.
A ako ste iz okoline Bg. mogu i da vam ih donesem kada budem dolazila zbog analiza. Pozdrav
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Zasto ne probas da ponudis u klinici gde radis vto da ti zamene za lek koji ti budes uzimala. Ja sam tako menjala gonal za merional. Srecno.
DraganicaN
Stalni član
Stalni  član

Post od DraganicaN »

A jesi li ih uzela kod njih?
Ja sam ove kupila u apoteci u mom mestu pa nisam bas sigurna da bi mi to ucinili ali vredi pitati!! Hvala ti
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Nisam ih ni ja uzela kod njih nego kao i ti u mom gradu. Imala sam racun cisto da se vidi da je iz regularne prodaje ali mi cak ni to nije niko trazio. To sve zavisi od njihove dobre volje jer mogu to da ti ucine ako hoce.Mnoge zene uzmu vecu kolicinu lekova nego sto im treba pa to posle vrate i odbiju im to od cene. Pitaj nista te ne kosta samo da znas da to rade.
DraganicaN
Stalni član
Stalni  član

Post od DraganicaN »

Tanja68 hvala ti mnogo. Zvala sam i nista od toga-jedino u apoteci gde sam kupila. Zvala i apoteku-kod njih to nije praksa!!! Pa,sta da se radi!!
DraganicaN
Stalni član
Stalni  član

Post od DraganicaN »

Zar ovih dana niko ne koristi menopur? Nema akcije?!!!
seven.maja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am

Post od seven.maja »

Poslala sam ti pp sa linkovima foruma na koje dolaze zene koje se bore sa sterilitetom. Vrlo vjerovatno ce nekoj od njih zatrebati.
DraganicaN
Stalni član
Stalni  član

Post od DraganicaN »

Videla sam. Hvala ti . Ali otkrila sam da im je rok do 1.3.09. a ovih dana ih izgleda niko ne koristi . I mojoj poznanici je ostalo 8 kom sa istim rokom trajanja. Sta predlazes?
seven.maja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am

Post od seven.maja »

Ponudi ih klinikama za VTO da otkupe od tebe po nekoj, njima prihvatljivoj, cijeni.
Odgovori