Laktovag vaginalete
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Laktovag vaginalete
Dr mi je rekla da uzmem Laktovag vaginalete na svaki 2-3 dan. One su za regulaciju vaginalne flore. Medjutim, ispostavi se da nijedna apoteka to nema, kao to je uzasno deficitarno, a pravi Torlak?! Da li neko zna gde ovoga ima ili da li mogu necim da ih zamenim, posto su mi i rekli da prava zamena ne postoji.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 12:37 am
Zvala sam dr i ona mi je rekla da uzmem fitovag vaginalete, kao to je zamena. Mada su mi oni u apoteci rekli da to nije bas to. A i ima ih vise, kantarion, kamilica i sl. pa ne znam koje je bolje da kupim?
Seven.maja-da li ti mislis na one intimne sampone sto ima svuda ili je ovo neka posebna medicinska tecnost? Da li se to kupuje u apoteci?
Seven.maja-da li ti mislis na one intimne sampone sto ima svuda ili je ovo neka posebna medicinska tecnost? Da li se to kupuje u apoteci?
Obzirom da stalno kuburim sa sekretom (lecim gljivice i vracaju se) radila sam i supresivnu terapiju Fluconazolom, vaginalete od borske kiseline, sve moguce... Interesuje me za vaginalete na bazi lactobacillus-a (sad sam bas te uzela) kako mogu da se koriste za preventivu? Po nedelu dana u svakom ciklusu ili redje/cesce? Kako ih koriste one koje su uspele da se rese sekreta tim putem?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 07, 2008 7:09 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Laktovag vaginalete proizvodi Torlak, a izgleda da oni imaju neki zastoj u proizvodnji, jer jako dugo u apoteci ne dobijamo nista sa ovog instituta. Nema cak ni Tetalpana.
Ove vaginalete imaju zadatak da regulisu pH vrednost vaginalne sredine, tj da zakisele sredinu, jer se tako smanjuje mogucnost pojave infekcija.
Ja svim pacijentkinjama koje mi se pozale da nigde nisu nasle Laktovag, preporucim da kupe Vag. Acidi borici 3%.
Kod nas, u Krusevcu se prave u galenskoj laboratoriji. Potpuno isti efekat izazivaju kao i Laktovag.
Pozdrav
Ove vaginalete imaju zadatak da regulisu pH vrednost vaginalne sredine, tj da zakisele sredinu, jer se tako smanjuje mogucnost pojave infekcija.
Ja svim pacijentkinjama koje mi se pozale da nigde nisu nasle Laktovag, preporucim da kupe Vag. Acidi borici 3%.
Kod nas, u Krusevcu se prave u galenskoj laboratoriji. Potpuno isti efekat izazivaju kao i Laktovag.
Pozdrav
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Jul 15, 2006 11:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Kako vidim završila si farmaciju.Na forumu nas ima nekoliko koje imamo problema s vulvom.Je li štetno koristiti Borogal?
Prodaje li se u Srbiji slovenački proizvod Viaree koji svi nazivaju ženska vijagra.U Sanjinoj emisiji na HTV-u sam slušala dr kako govore kako bi sve žene u određenim god.trebale koristiti (mislim da je) kremu kako kasnije ne bi imale problema sa suvoćom vagine.Ona nema efekat kao kod muškaraca vijagra,već vlaži intimni deo,te je na bazi vode.Čak su rekli da će se u Sloveniji moći kupiti u svakoj samousluzi.
Zvučnik
Prodaje li se u Srbiji slovenački proizvod Viaree koji svi nazivaju ženska vijagra.U Sanjinoj emisiji na HTV-u sam slušala dr kako govore kako bi sve žene u određenim god.trebale koristiti (mislim da je) kremu kako kasnije ne bi imale problema sa suvoćom vagine.Ona nema efekat kao kod muškaraca vijagra,već vlaži intimni deo,te je na bazi vode.Čak su rekli da će se u Sloveniji moći kupiti u svakoj samousluzi.
Zvučnik