krvarenje poslije odnosa

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
angells_eye
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 8:11 pm

krvarenje poslije odnosa

Post od angells_eye »

Zdravo.Imam 21 godinu,i sexualno sam aktivna 4 godine,sve je bilo uredu do prije neki mjesec..nekad se desi da poslije odnosa imam blaze krvarenje kje traje 1 dan i prestane,,,nekad se desi da imam odnos i nemam nista,nemam krvarenja a nekad imam,sta bi to moglo biti,da nije sta ozbiljnije...nikad nisam bila kod ginekologa,jednostavno nekako sam fobicna po tom pitanju,ne znam sta mi je,a ne smijem ginekologu?
Astra
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 03, 2007 7:07 pm

Post od Astra »

Treba da odes kod ginekologa. Vreme ti je u svakom smislu, a pritom sada imas i problem. To ti je najiskreniji savet.
angells_eye
Novi član
Novi član

Post od angells_eye »

poslije ove poruke vjeruj da me je pravo strah...jel ovo bas zabrinjavajuce?
Astra
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 03, 2007 7:07 pm

Post od Astra »

Ako si mislila da ces ovde cuti dijagnozu, pogresila si. Ovde mozes samo da procitas neki savet i eventualno procitas tudja iskustva. Ne zelim da ti solim pamet, i nemoj da se ljutis, ali imas 21 godinu, imas redovne odnose i vreme je da odes kod ginekologa, a imas i problem. Odlazak kod ginekologa, zubara itd., je stvar zdravstven kulture, pa ti razmisli. Opet, nemoj da se ljustis sto ti ovako odgovaram. Ako se i naljutis neka to bude da odes na pregled!
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Bas tako, mi ti ne mozemo dati dijagnozu.
A neki problem ocigledno postoji jer krvarenje nije normalna pojava posle odnosa. E sad, da li je to mali ili veliki problem saznaces kod lekara. A kod ginekologa se mora ici jednom godisnje na kontrolu i kada je sve u redu. Ako si seksualno aktivna ne vidim u cemu je problem?
angells_eye
Novi član
Novi član

Post od angells_eye »

Nemam razloga da se nadjem uvrijedena ili ljuta,vama hvala sto me slusate i dajete savjete...ove sedmice cu se uputiti ginekologu...nek mi je sa srecom....Hvala jos jednom puno...
kima
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 16, 2006 10:23 pm

cao

Post od kima »

Vidim da imas problem koji sam i ja imala,sad neznam dal jre to isto.Posle odnosa sam blago krvarila i tako par puta i kad sam otisla kod ginekologa receno mi je da imam ranicu na grlicu materice,koja se prilikom odnosa dodiruje i zato krvari.E sad meni je radjeno spaljivanje te ranice,nista nije strasno samo otidji kod dobrog ginekologa,privatno je skupo.opet nemora da znaci da je to tebi isto kao i meni ,vidi otidji na pregled.
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Zemljakinjo, volio bi da se mogu nashaliti, ali ne mogu! Pravac kod ginekologa! Od srca savetujem Dr Baneta Arsica, radi u priv klinici Terazije, bio je nacelnik GAK Zemun, ako mogu pomoci, tu sam!
Odgovori