krvarenje poslije odnosa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 01, 2008 8:11 pm
krvarenje poslije odnosa
Zdravo.Imam 21 godinu,i sexualno sam aktivna 4 godine,sve je bilo uredu do prije neki mjesec..nekad se desi da poslije odnosa imam blaze krvarenje kje traje 1 dan i prestane,,,nekad se desi da imam odnos i nemam nista,nemam krvarenja a nekad imam,sta bi to moglo biti,da nije sta ozbiljnije...nikad nisam bila kod ginekologa,jednostavno nekako sam fobicna po tom pitanju,ne znam sta mi je,a ne smijem ginekologu?
-
- Novi član
Ako si mislila da ces ovde cuti dijagnozu, pogresila si. Ovde mozes samo da procitas neki savet i eventualno procitas tudja iskustva. Ne zelim da ti solim pamet, i nemoj da se ljutis, ali imas 21 godinu, imas redovne odnose i vreme je da odes kod ginekologa, a imas i problem. Odlazak kod ginekologa, zubara itd., je stvar zdravstven kulture, pa ti razmisli. Opet, nemoj da se ljustis sto ti ovako odgovaram. Ako se i naljutis neka to bude da odes na pregled!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Bas tako, mi ti ne mozemo dati dijagnozu.
A neki problem ocigledno postoji jer krvarenje nije normalna pojava posle odnosa. E sad, da li je to mali ili veliki problem saznaces kod lekara. A kod ginekologa se mora ici jednom godisnje na kontrolu i kada je sve u redu. Ako si seksualno aktivna ne vidim u cemu je problem?
A neki problem ocigledno postoji jer krvarenje nije normalna pojava posle odnosa. E sad, da li je to mali ili veliki problem saznaces kod lekara. A kod ginekologa se mora ici jednom godisnje na kontrolu i kada je sve u redu. Ako si seksualno aktivna ne vidim u cemu je problem?
-
- Novi član
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 16, 2006 10:23 pm
cao
Vidim da imas problem koji sam i ja imala,sad neznam dal jre to isto.Posle odnosa sam blago krvarila i tako par puta i kad sam otisla kod ginekologa receno mi je da imam ranicu na grlicu materice,koja se prilikom odnosa dodiruje i zato krvari.E sad meni je radjeno spaljivanje te ranice,nista nije strasno samo otidji kod dobrog ginekologa,privatno je skupo.opet nemora da znaci da je to tebi isto kao i meni ,vidi otidji na pregled.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
- Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
- Kontakt:
Zemljakinjo, volio bi da se mogu nashaliti, ali ne mogu! Pravac kod ginekologa! Od srca savetujem Dr Baneta Arsica, radi u priv klinici Terazije, bio je nacelnik GAK Zemun, ako mogu pomoci, tu sam!
http://www.youtube.com/watch?v=X4U7VgUQ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=fYia6tAd_EY&NR=1
Kad je struju izmislio Tesla, ameriko sisala si vesla!
http://www.youtube.com/watch?v=fYia6tAd_EY&NR=1
Kad je struju izmislio Tesla, ameriko sisala si vesla!