Posle malog istrazivanja po internetu, otkrila sam da Durex Extrasafe ima Nonoxynol-9 spermicid, koji prema istrazivanjima WHO nema nikakvog pozitivnog dejstva. Pored toga, izaziva iritacije, pa pretpostavljam da je konstantno peckanje prilikom odnosa, koje nekada prerasta i u bol posledica toga.
Zanima me koji kondomi su najbolji obzirom na prethodno pomenute cinjenice, drugim recima, zanimaju me iskustva drugih ljudi i strucno misljenje. Koliko se da zakljuciti, Durex classic mu dodju najbolje resenje...
Kondomi
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm
Relativno je to koji su najbolji,nekome nesto odgovara,nesto ne.Zavisi od osobe do osobe.Meni licno se najvise svidja Durex Elite,vrlo lako(kao i vecina Durex-ovih kondoma) se navlaci,ima vise lubrikanta nego ostali,i eto meni je prirastao za srce
Dobar je i Performa,zaista moze da proooduzi odnos,ponekad i previse,hehe
Classic je isto ok,kao sto mu kaze ime,klasican kondom,dobar je.Najbolje je sve to sam probati i steci svoje misljenje.Ja sam napisao svoje....Nadam se da malo prosiruje vidike 

Joj, moj decko je imao probleme sa durexom za produzeni uzitak. Peckao ga je glavic jako dugo. To kazem, jer to jedino zavisi od osobe do osobe... Vazno je da ne ides bez kondoma u krevet, a Durex kondomi jesu definitivno najbolji. Ja volim vocne i classic. To sam ja. Mislim da mom decku nije nesto posebno vazno, samo da nije performance. Pozdrav svima 

"Strast pokrece svet, ljubav ga samo cini sigurnijim mestom za zivot." Ice T
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 24, 2019 4:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Kondomi
Playboy kondomi su odlični! Jeftini a izdržljivi