Kasnjenje menstruacije
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 19, 2013 11:26 pm
Kasnjenje menstruacije
Zdravo ja sam Petar iz Kragujevca i imam veliki problem. Ja i moja devojka smo imali odnose i kondom je slucajno pukao i kasni joj 6 dana ali posto oboje imamo 18 godina jos nismo spremni za dete ne znam sta da radim pa ako neko moze da mi da neki savet i kaze koliko je normalno da mensturacija kasni
hvala unapred.

Re: Kasnjenje menstruacije
Ako si svrsio u kondom, pa je onda pukao onda je vrlo moguce! Ako nisi svrsio, vrv nije, ali uvek postoje male sanse! Kupite test za utvrdjivanje trudnoce i uradite posle 10 dana ! Sto se tice kasnjenja sve zavisi, ako je bila pod stresom ovih dana zato sto se cimala da je trudna vrv nece da dobije dok se ne smiri, a tu su i ove nagle promene temperature koje takodje uticu na ciklus! Nadam se da ste ovaj put imali srece, a ubuduce pamet u glavu!Madafakenzi91 napisao:Zdravo ja sam Petar iz Kragujevca i imam veliki problem. Ja i moja devojka smo imali odnose i kondom je slucajno pukao i kasni joj 6 dana ali posto oboje imamo 18 godina jos nismo spremni za dete ne znam sta da radim pa ako neko moze da mi da neki savet i kaze koliko je normalno da mensturacija kasnihvala unapred.