jel moguca trudnoca
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
jel moguca trudnoca
Ja i moj decko smo spavali dok sam ja bila u plodnim danima,ali nije svrsio u mene..Pa da li je moguca trudnoca?
Re: jel moguca trudnoca
На основу овога што си написала, трудноћа није могућа.
Šanse za trudnoću postoje ali su male!
Postoji nešto što se zove presemena tečnost, ona u sebi sadrži određenu količinu spermatozoida (koja je daleko manja nego u spermi).
Postoji nešto što se zove presemena tečnost, ona u sebi sadrži određenu količinu spermatozoida (koja je daleko manja nego u spermi).
Cao imam veliki problem pa ako je neko imao slicna iskustva ili pa ista molim da me posavetuje kasni mi 20 dana i odem kod ginekologa i kaze mi da vidi nesto al nije sigurna da je trudnoca jer je malo jako pa me posalje kuci i da dodjem za dve nedelje ponovo da ta tacka bude veca i ako dobijem i li ne da dodjem medjutim ja dodjem kuci i dobijem dva testa sam radila negativna al mi je rekla da se pazim jer je moguce da sam trudna ako bi htela da ga zadrzim sto ja i hocu al nije mi konkretno rekla nista ni jesam trudna ni nisa
pa sam u totalnom ludili jer ne znam sta se desavasa mnom da li je mozda lazna menstruacija u pitanju?i da zamalo da zaboravim muka mi je uvece idem stalno u wc al me nista ne boli ni grudi ni stomak i krvarenje je umereno da li sam trudna
ili ne
sta je u pitanju pomagajte
icu opet na pregled za dve nedelje pa cu znati sve al sam jako nestrpljiva i ocajna jer jako zelimo bebu

Za početak uradite beta HCG iz krvi (privatno) pa sa rezultatima kod ginekologa. Ako je beta HCG miran, nema trudnoće. Ako su povišene vrednosti odnesite kod ginekologa jer beta HCG u trudnoći ima svoju dinamiku rasta. Ako porast nije odgovarajući u odnosu na to koliko ste trudni onda postoji problem sa trudnoćom.
imam jedno pitanje, mozda i nije za ovu grupu, ali ne znam gde cu vise Imace imam neredovne mentruacije, , uglavnom mi kasne po par dana, trebala sam da dobijem oko 15.marta, ali jos uvek nista.... Imala sam odnose sa deckom, mnogo cesce ovog meseca nego inace, nismo koristili zastitu, a desavalo se po par puta za vece da spavamo...pa mene zanima da li je moguce da sam ostala trudna, iako on nije svrsio u mene, msm da li je mogla sperma da ostane na njegovom ***** i tako da bude ubacena u matericu? Pomagajte...