jel moguca trudnoca

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
CuricaB
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 21, 2013 11:51 am

jel moguca trudnoca

Post od CuricaB »

Ja i moj decko smo spavali dok sam ja bila u plodnim danima,ali nije svrsio u mene..Pa da li je moguca trudnoca?
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: jel moguca trudnoca

Post od aa_aca »

На основу овога што си написала, трудноћа није могућа.
Bokily
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 31, 2010 1:32 am

Post od Bokily »

Šanse za trudnoću postoje ali su male!
Postoji nešto što se zove presemena tečnost, ona u sebi sadrži određenu količinu spermatozoida (koja je daleko manja nego u spermi).
Tajci:)
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 29, 2013 3:21 pm

Post od Tajci:) »

Cao imam veliki problem pa ako je neko imao slicna iskustva ili pa ista molim da me posavetuje kasni mi 20 dana i odem kod ginekologa i kaze mi da vidi nesto al nije sigurna da je trudnoca jer je malo jako pa me posalje kuci i da dodjem za dve nedelje ponovo da ta tacka bude veca i ako dobijem i li ne da dodjem medjutim ja dodjem kuci i dobijem dva testa sam radila negativna al mi je rekla da se pazim jer je moguce da sam trudna ako bi htela da ga zadrzim sto ja i hocu al nije mi konkretno rekla nista ni jesam trudna ni nisa :roll: pa sam u totalnom ludili jer ne znam sta se desavasa mnom da li je mozda lazna menstruacija u pitanju?i da zamalo da zaboravim muka mi je uvece idem stalno u wc al me nista ne boli ni grudi ni stomak i krvarenje je umereno da li sam trudna :D ili ne :( sta je u pitanju pomagajte :-? icu opet na pregled za dve nedelje pa cu znati sve al sam jako nestrpljiva i ocajna jer jako zelimo bebu :D :lol:
Bokily
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 31, 2010 1:32 am

Post od Bokily »

Za početak uradite beta HCG iz krvi (privatno) pa sa rezultatima kod ginekologa. Ako je beta HCG miran, nema trudnoće. Ako su povišene vrednosti odnesite kod ginekologa jer beta HCG u trudnoći ima svoju dinamiku rasta. Ako porast nije odgovarajući u odnosu na to koliko ste trudni onda postoji problem sa trudnoćom.
cecolina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 30, 2013 8:05 pm

Post od cecolina »

imam jedno pitanje, mozda i nije za ovu grupu, ali ne znam gde cu vise Imace imam neredovne mentruacije, , uglavnom mi kasne po par dana, trebala sam da dobijem oko 15.marta, ali jos uvek nista.... Imala sam odnose sa deckom, mnogo cesce ovog meseca nego inace, nismo koristili zastitu, a desavalo se po par puta za vece da spavamo...pa mene zanima da li je moguce da sam ostala trudna, iako on nije svrsio u mene, msm da li je mogla sperma da ostane na njegovom ***** i tako da bude ubacena u matericu? Pomagajte...
Odgovori