izgubila sam bebu u 29 nedelj

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
sandra01158524X
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 12, 2012 9:43 pm

izgubila sam bebu u 29 nedelj

Post od sandra01158524X »

Tudnoca je do 4 meseca uredno proticala,nakon manjeg krvarenja hospitalizovana 3 dana na i.v. partusistenom,otpustena uz dijagnozu slabog grlica materice,staphylococus aureus u urinokulturi koja je nako palitreksa bila sterilna,nakon toga sam bila na strogom mirovanju uz terapiju giniprak 8x1 i verapamil,stalno sam se zalila na bolove u npredelu pubicne kosti na sta su svi govorili da je normalno,u 29 nedelji dolazi do kontrakcija na 1 min koje ne prestaju uz intenzivnu tokolizu zatim sledi porodjaj i mucenje od 22 sata,rodila sam zivo musko dete t.t.1050gr.sa ocenom 6,posteljica opisana kao patoloska i plodova voda bistra ali zaudara dalje mi nista nije objasnjeno,beba je umrla 4 dan od sepse,meni su samo rekli da uradim CRP koji je bio u redu kao i komplet k.s.molim za misljenje
Odgovori