Institut za majku i dete
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Avg 15, 2006 9:51 am
Institut za majku i dete
Da li je neko tamo bio na lecenju i da li znate nesto o njima u vezi steriliteta? Ja sam cula da njihovi lekari nisu losi, ali nesto ne vidim da puno zena ide tamo. Ima li neko nekog iskustva sa njima?
Imam bas prijatna iskustva sa njihovim lekarima. Mala klinika, nije velika guzva, prijatna atmosfera, normalno onoliko koliko je to u bolnici moguce. Isla sam i pre i za vreme trudnoce. Jako mi je prijalo sto sam sve analize, UZ -obicne i ekspertne-, OGTT, serklaz, mogla da uradim tamo, bez setanja i guzve. Amniocentezu takodje rade ukoliko je potrebna. Ako ponovo budem trudna, sigurno opet idem tamo. Zao mi je sto na Institutu nema porodiliste.
Cesto se ljudi iznenade kada cuju da Institut nije samo decija klinika. Za preglede je potreban uput iz DZ, ali ne deru sa cenama ni kada nemas uput. Tako je bar do skora bilo.
Rade insemenaciju, ali ne znam kakva je procedura oko toga.
Veliki pozdrav.
Cesto se ljudi iznenade kada cuju da Institut nije samo decija klinika. Za preglede je potreban uput iz DZ, ali ne deru sa cenama ni kada nemas uput. Tako je bar do skora bilo.
Rade insemenaciju, ali ne znam kakva je procedura oko toga.
Veliki pozdrav.