Osim.
Libido mi je takoreci nepostojeci.

Uz to, vaginalna sluzokoza se toliko osusila, da i uz obilne kolicine lubrikanata ja osecam pritisak i bol pri odnosu, kao da taj deo tela vise nema elasticnost. Verovatno i to doprinosi mojoj "nezainteresovanosti".
Istrajavala sam u svemu jer imam prilicno losu porodicnu istoriju raka reproduktivnih organa, pa mi je Nuvaring bio preporucen da smanji rizik (posebno raka janika) a i kao bolja alternativa u odnosu na pilulu.
Vise mi je muka i razmisljam se da stavim Mirenu. To mi je bila prvobitna ideja kad sam stavila Nuvaring, ali doktorka je predlozila da prvo ovo probamo, jer nisam nikada bila u drugom stanju.
Interesuje me: koliko je vas stavilo Mirenu a da nikada nije bilo u drugom stanju? Kakva su vam iskustva?
Citala sam da su se klinicka istrazivanja radila samo na zenama koje su imale makar jedno dete, ali da Mirena nema uticaja na fertilitet, te prema tome, izgleda da je pitanje samo velicina materice (koja ostane uvecana posle porodjaja). Moja materica je precnika 6.2cm, znaci tik iznad granice od 6cm ispod koje se Mirena ne preporucuje.
Eto, lupam glavu po milioniti put i mislim se, da je ovo muski problem, bio bi resen vec pre 100 godina