HITNO, vezano za beta hcg test
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
HITNO, vezano za beta hcg test
Radila sam prekid trudnoce prije malo vise od mjesec dana. Kada je utvrdjena trudnoca, beta mi je bila 1054.
Danas sam radila betu, onako, i ona je 9,75! Rekli su mi da radim za 2 dana, da vidimo da li se jos spusta taj nivo ili raste, sto bi opet znacilo trudnocu...
Da li je moguce da se jos nije beta vratila u normalu, ili sam opet trudna...?
Treba mi misljenje, dok cekam cetvrtak....
Danas sam radila betu, onako, i ona je 9,75! Rekli su mi da radim za 2 dana, da vidimo da li se jos spusta taj nivo ili raste, sto bi opet znacilo trudnocu...
Da li je moguce da se jos nije beta vratila u normalu, ili sam opet trudna...?
Treba mi misljenje, dok cekam cetvrtak....
Postovana Miiiro, pratila sam tvoj prethodni post, shvatam da svako ima pravo da pogresi, mada se ni u kom slucaju ne slazem sa tvojim izborom, nisam komentarisala... Sto se tice nove teme, nemam komentara... Ne shvatam zasto bi sada radila betu onako...Nije mi jasno zasto dozvoljavas sebi da dolazis u takvu situaciju da razmisljas da li si trudna pored svih mogucih metoda kontracepcije... Ok sve moze da zakaze, ali u jako malom procentu.Informisi se malo bolje o tome, mozda su pilule pravo resenje za tebe... Apre svega moras otici do ginekologa i raspitati se sta sve abortus moze uraditi tvom organizmu! Ali tako brzo ponovo razmisljati o mogucim posledicama iskljucivo tvoje nepaznje... Nemoj ovo shvatiti kao zlonamerno, samo kao jedan veliki znak pitanja. Pozdrav i zelim ti sve najbolje...
Postovana Miiiro, pratila sam tvoj prethodni post, shvatam da svako ima pravo da pogresi, mada se ni u kom slucaju ne slazem sa tvojim izborom, nisam komentarisala... Sto se tice nove teme, nemam komentara... Ne shvatam zasto bi sada radila betu onako...Nije mi jasno zasto dozvoljavas sebi da dolazis u takvu situaciju da razmisljas da li si trudna pored svih mogucih metoda kontracepcije... Ok sve moze da zakaze, ali u jako malom procentu.Informisi se malo bolje o tome, mozda su pilule pravo resenje za tebe... Apre svega moras otici do ginekologa i raspitati se sta sve abortus moze uraditi tvom organizmu! Ali tako brzo ponovo razmisljati o mogucim posledicama iskljucivo tvoje nepaznje... Nemoj ovo shvatiti kao zlonamerno, samo kao jedan veliki znak pitanja. Pozdrav i zelim ti sve najbolje...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm
- Tinna25
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
e pa draga, ja sam imala spontani pa nisam imala odnose 40 dana jer je tako normalno. Prosto moras da naucis kako da se odnosis prema svom telu. Moguce je, ako ti beta bude u porastu. Nakon spontanog ili namrnog pobacaja se brze ostaje u drugom stanju nego inace, naravno ako ti je to radio neko iole normalan
Ja mislim da miira voli da se mi ovde prepiremo i da osudjujemo, jer je yadnja njena tema bas slavno zavrsila
Izvini miiro , ne verujem ti ni rec, a posebno ono "da li je moguce da sam OPET trudna" sto bi znacilo da imas jako malo mozga, ili jednostavno volis da nas ovde izazivas i da budes u centru paznje.. Ako je tako, onda molim te nadji nekog strucnog ko ce da te usmeri u psihickom razvoju..
Ako si OPET trudna ( sto bi znacilo da se posle abortusa nisi pazila, niti da si apstinirala neko vreme koje je predvidjenjo kada neko abrotira) onda ne vidim smisao posecivanja medicinskig foruma i prikrivene "brige za svoje telo" .. Mislim da si dobila dovoljno paznje, prepirke i svega sto si htela, i da je vreme da pustis ostale da se brinu o tezim problemima..
Ma ni sama ne znam cime si zasluzila moj ovoliki post....
al recimo da sam morala da kazem sta mislim o tebi!

Izvini miiro , ne verujem ti ni rec, a posebno ono "da li je moguce da sam OPET trudna" sto bi znacilo da imas jako malo mozga, ili jednostavno volis da nas ovde izazivas i da budes u centru paznje.. Ako je tako, onda molim te nadji nekog strucnog ko ce da te usmeri u psihickom razvoju..
Ako si OPET trudna ( sto bi znacilo da se posle abortusa nisi pazila, niti da si apstinirala neko vreme koje je predvidjenjo kada neko abrotira) onda ne vidim smisao posecivanja medicinskig foruma i prikrivene "brige za svoje telo" .. Mislim da si dobila dovoljno paznje, prepirke i svega sto si htela, i da je vreme da pustis ostale da se brinu o tezim problemima..
Ma ni sama ne znam cime si zasluzila moj ovoliki post....

- Tinna25
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm
Zeno, svaka ti je na mestu, sto bi rekli k'o Njegoseva!!!Fimka napisao:Ja mislim da miira voli da se mi ovde prepiremo i da osudjujemo, jer je yadnja njena tema bas slavno zavrsila![]()
Ma ni sama ne znam cime si zasluzila moj ovoliki post....![]()
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 31, 2005 3:57 pm
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Fimka napisao:Ja mislim da miira voli da se mi ovde prepiremo i da osudjujemo, jer je yadnja njena tema bas slavno zavrsila![]()
Ma ni sama ne znam cime si zasluzila moj ovoliki post....![]()
amin!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- rikikiki
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 2:56 pm
dragana 78 napisao:Mislim da se devojka pita, da li je abortus dobro odrađen, jer beta nije spao skroz od kada je sklonila.
Mislim da navodi mogućnost i jednog i drugog!!Da li je moguce da se jos nije beta vratila u normalu, ili sam opet trudna...?
- ja '75. visoki FSH-27,8
- mm '68. AT-OAT
- 2 stimulirana - 0 j.s.
- 2 klomifenska - 2 ET - beta=0
- 8 prirodnih - 1 ET = beta 20
- 2 femarska - 1.=ET 2 blast.; 2. nema ET
- mm '68. AT-OAT
- 2 stimulirana - 0 j.s.
- 2 klomifenska - 2 ET - beta=0
- 8 prirodnih - 1 ET = beta 20
- 2 femarska - 1.=ET 2 blast.; 2. nema ET