HITNO!!!!-Ben Gay krema u toku laktacije!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
žaklina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 06, 2006 11:16 pm

HITNO!!!!-Ben Gay krema u toku laktacije!

Post od žaklina »

Naime ,uhvatilo me je u ledja i obzirom da ne smem da uzimam lekove ja "naivno" namazem ovu kremu i sta vise drzim je na kozi skoro ceo dan(popodne) i veceras namazem i uzmem da citam sastav dok krema deluje i procitam da je kontraindikovana u trudnoci i laktaciji :o . Uzasno sam uplasena jer moja beba samo sisa i jako sam ljuta na sebe i ne znam sta da radim sada! Da li da joj dajem da sisa od sada pa nadalje ili ne? Koliko je to opasno?
Sastav kreme: 1gr krema sadrzi: Aktivne supstance:Metilsalicilat 280mg,Mentol 100mg. Pomocne supstance glicerolmonostearat,lanolin,polisorbat 85%,preciscena voda i dr.
Pise cak da je kontraindikovano i u toku menstruacije! Joj boze sta sam uradila!
Nadam se da ce neko imati brz odgovor!!!!
trudnjaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od trudnjaca »

Posavetuj se hitno sa svojim ginekologom, a ako bas moras da je mazes, prvo dobro nadoji bebu, pa izmuzi ostatak mleka i tek onda namazi kremu, tako da dok dodje novo mlekce koncentracija materija iz kreme bude najmanja.
moja dva sunasca - LENA 15.08.2006. u 15:10 i VASILIJE 10.04.2008. u 02:15
Odgovori