vratila sam se sa mora, gde sam se bas lepo odmorila, ali na sam dan povratka mi je na usni izbio herpes. E sada, potrebno je da naglasim da meni herpes izlazi jako burno (istu situaciju sam imala i pre 5 godina kada mi je na identicnom mestu i na identican nacin izasao herpes), a to znaci da mi se cela polovina gornje usne upetostrucila - ali bez preterivanja... Tri dana mi je buktala ova groznica istim intenzitetom, cak se i uvecavala, a sve praceno neprijatnim osecajem bola i zategnutosti... Evo tek nakon par dana je pocelo malo da splasnjava i popusta. Ja sam se javila svom ginekologu dva puta, ali mi je on rekao da nema mesta panici i da, obzirom da sam vec peti mesec, to nema nikakve veze sa trudnocom. Ja od preparata i lekova nista nisam ni koristila, sem neke masti koju mi je apotekarka dala - na prirodnoj bazi, jer sam joj napomenula da sam trudna.
Nadam se da ovo cudo konacno prolazi, i da nece imati nikakvog uticaja na moju trudnocu. Da li je neka od vas imala slicno iskustvo? Da li mozda treba da uradim neke analize krvi na viruse?
Veliki pozdrav!!! Kiss svima!!!