Ja ti savetujem da odeš u Dom zdravlja ,ja lično idem u Siminu tu mi je samo ginekolog i jako sam zadovoljna -to je jedini doktor kod koga sam otišla bez veze
Ne bih se složila ,tj.meni nikada doktorka (pričam o toj gde sam došla regularno bez protekcije) nije nudila ni vizit karte ,ni slala me u privatne laboratorije ,čak se ljutila što bacam pare u Hexalabu na briseve kad mi je ona dala upute u državnom da odradim sve (a naravno ovo mi je bilo lakš nego državno).
Tako da nemoj da se obeshrabruješ na razne priče, imam dosta prijetelja medju lekarima ,i nije sve baš tako ko što se priča ,naravno svuda se radi ''ispod žita'' ali ne polazi tom logikom .Ako ti se i dogodi da ti neko ponudi vizit kartu - znaćeš da na čemu si.Ali veruj mi ima (još uvek ) savesnih ,pa otkud znaš da nećeš naleteti na takvog.
I još nešto ,ja baš ne bih imala poverenja da odem kod bilo kog privatnika(na pregled,bris je ok,ali ovo.....???),jer mnogo njih je pootvaralo ordinacije bez ikakve prakse ,''samo'' su imali love ........
Pa sad odluči sama ......................i pozdrav