Ginekologija laparoskopija u Genesis medicalu u Beogradu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Zokanastefana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 20, 2010 7:37 pm

Ginekologija laparoskopija u Genesis medicalu u Beogradu

Post od Zokanastefana »

Da li je neko radio laparoskopiju u Genesis medical u Beogradu? Kakva su vasa iskustva? Koliko kosta intrevencija?

Hvala unapred!
zaza-ns
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 14, 2010 2:46 pm

Re: Ginekologija laparoskopija u Genesis medicalu u Beogradu

Post od zaza-ns »

ja sam 2003 bila kod njih na konsultacijama povodom laparoskopske operacije. razgovarala sam sa dr.anticem i bio je ok,objasnio je sve sto me zanimalo...ali je cena bila uzas!!! tada je u frontu operacija kostala 16000din. a u genesisu su mi trazili 2000evra! na svu srecu dodjoh do prof.vasiljevica u frontu koji je neopisivo divan doktor i sve je savrseno odradio. iskreno, bilo mi je kao da sam privatno otisla. muz je dobio propusnicu pa je stalno dolazio,imala sam dvokrevetnu sobu...no to nije tema.
pozdrav i sretno :wink:
bebac1001
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 14, 2009 12:38 pm

Re: Ginekologija laparoskopija u Genesis medicalu u Beogradu

Post od bebac1001 »

Ja sam 21.01.2009. godine radila laparaskopsku operaciju u Genesis-u i prezadovoljna sam. Dugo sam lutala po raznim privatnim klinikama i bolnicama pokusavajuci da mi ustanove zbog čega ne ostajem trudna 2 godine ali ništa. Onda sam na preporuku otišla u Genesis Medical i već na prvom pregledu dr. Nikola Antic mi je rekao šta je problem i predložio mi je laparaskopsku operaciju. Iskreno sumnjala sam i još kada sam čula cenu operacije pomislila da je to samo neka prevara ali na nagovor svog supruga sam pristala. Dr. Nikola Antić mi je rekao da posle operacije ću zatrudneti od 3 do 5 meseci. Uradili su mi operaciju i ja sam u maju 2009. godine saznala da ću dobiti bebca. Sada moja beba ima 5 meseci i ja sam srećna :) Operacija me je koštala 3000 eur ali sada kada gledam na cenu ona je mala za ono što sam dobila.

Pozdrav :lol:
Odgovori