gde radi privatno Dr Vesna Kesić

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
[email protected]
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 02, 2008 12:19 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

gde radi privatno Dr Vesna Kesić

Post od [email protected] »

Molim Vas da li neko zna da li i gde radi privatno Dr Vesna Kesić, ginekolog.
Nada
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

Koliko ja znam, ne radi uopste privatno.
elisab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 19, 2008 10:34 pm

Post od elisab »

Svaka cast doktorki!! Jedna od retkih i treba da posluzi kao primer!
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 7:11 pm

Post od anyushkam »

elisab napisao:Svaka cast doktorki!! Jedna od retkih i treba da posluzi kao primer!
malo off topic, ali moram da prokomentarisem. u cemu je problem ako neki doktor hoce da radi i privatno? ja sam mislila da je problem u tome kada pravi razliku izmedju pacijenata koji placaju i koji dolaze preko socijalnog.
bankabre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 1:43 pm

Post od bankabre »

anyushkam napisao: malo off topic, ali moram da prokomentarisem. u cemu je problem ako neki doktor hoce da radi i privatno? ja sam mislila da je problem u tome kada pravi razliku izmedju pacijenata koji placaju i koji dolaze preko socijalnog.
Pa i to je normalno....Razlika ipak postoji.
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

elisab napisao:Svaka cast doktorki!! Jedna od retkih i treba da posluzi kao primer!
Zaista, svaka cast doktorki, cula sam da je izvrstan strucnjak, ali do nje je nazalost jako, jako tesko doci. Prvi problem je zakazati pregled, pa ako uspete da zakazete cekacete mesec dana dok ne dodjete na red. Pa i ako strpljivo sacekate, pitanje da li ce vas bas dr Kesic primiti, jer je morala hitno da otputuje na nekakav seminar, ili je na bolovanju ili na odmoru. Naravno da vas niko iz Klinickog centra o tome nece obavestiti. Eto, meni se upravo to dogodilo. Iskreno, volela bih da dr Kesic radi privatno i da mogu najnormalnije da odem kod nje na pregled!
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 7:11 pm

Post od anyushkam »

sunny_n napisao:
Zaista, svaka cast doktorki, cula sam da je izvrstan strucnjak, ali do nje je nazalost jako, jako tesko doci. Prvi problem je zakazati pregled, pa ako uspete da zakazete cekacete mesec dana dok ne dodjete na red. Pa i ako strpljivo sacekate, pitanje da li ce vas bas dr Kesic primiti, jer je morala hitno da otputuje na nekakav seminar, ili je na bolovanju ili na odmoru. Naravno da vas niko iz Klinickog centra o tome nece obavestiti. Eto, meni se upravo to dogodilo. Iskreno, volela bih da dr Kesic radi privatno i da mogu najnormalnije da odem kod nje na pregled!
Bingo!
[email protected]
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 02, 2008 12:19 pm

Post od [email protected] »

Hvala, ali koliko vidim niko ne zna pouzdano da li radi privatno ili ne?
Nada
Odgovori