Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
na zalost tek sad sa videla da nedostaju osnovni podaci, posto sam prekopirala sa srbiankafea a tamo je bilo receno ono osnovno u naslovu.
dakle radila sam u
-klinickom centru ljubljana
-kod prof tt
-ovo je bio moj prvi ivf
-po dugom protokolu:suprefact (0,6 ml celo vreme)+ gonal f (3x75IU)
-suprefact ukupno 25 dana
-gonal f ukupno 9(zadnjih dana)
-rezultat 6 zrelih celija
-
zao mi je sto si imala neprijatno iskustvo sa slovencima, to samo govori
da ljudski faktor moze uvek da zakaze, bez obzira o kojoj zemlji je rec.
i da ne treba nikog dizati u zvezde, pa ni tako cuvene slovence kada je
u pitanju ivf.
mi smo imali 20 mil. i ja sam htela da radim icsi da ne bih bacala svoje
jc i mislila da li ce se ivf-om oploditi ili ne. radila sam u jevremovoj i
zadovoljna sam njihovim radom.
zelim ti vise srece sledeci put ne treba gubiti nadu jer ona
nam jedina ostaje
Cao svima! Radila sam IVF 6 puta od toga 3 puta kod dr. Radulovica, 3 puta kod dr. Prorocica. Od toga su 3 pokusaja bila neuspesna, 2 spontana u trecem mesecu i 1 vanmatericna trudnoca. Sada sam cula za dr. Gordanu Ivanovic pa me zanima ima li neko neku informaciju o njoj! Hvala unapred!
Ja sam pacijent Goce Ivanovic i nemam ruznih iskustava sa njom cak naprotiv. Vrlo je ekspeditivna i iskrena o njoj sve najbolje, nikad ne zavlaci pacijenta.
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body! http://www.*/forum/
Blonde napisao:Ja sam pacijent Goce Ivanovic i nemam ruznih iskustava sa njom cak naprotiv. Vrlo je ekspeditivna i iskrena o njoj sve najbolje, nikad ne zavlaci pacijenta.
Hvala Blondi, mozes li mi reci koliki je procenat uspesnosti kod dr. Goce i da li moram nesto unapred da se zakazujem ili mogu samo da se najavim pa posle uobicajenih analiza da udjem u program?
Koliko ja znam njihova ordinacija je medju prvima u Bg po pitanju uspesnosti. Ona nevoli da prica o tome i kaze da postoje tri faktora za uspeh:
-godine zene
-godine zene
-godine zene
ali je ipak odgovorila da je uspeh od 30-35%. Znam da prati sve kongrese i da je vrlo upucena o svim novinama u ovoj oblasti, imaju najnoviju opremu i saradjuje sa belgijancima tj. tamo je zavrsila specijalizaciju i stalno ide tamo na obuku kako izadje nova metoda. Uzgajaju i embrione do stadijuma blaste, takodje rade zamrzavanje ali ona nije pristalica ovog poslednjeg
Pozoves i zakazes, obicno kazu da dodjes drugog dana ciklusa. Ja kod nje nisam radila IVF jer nije htela da mi radi! Rekla je da joj je nejasan nalaz sa laparaskopije i da na takvo stanje nece da radi IVF. Poslala me na laparaskopiju ponovo i to u Valjevsku drzavnu bolnicu. Zahvaljujuci njoj i timu iz Valjeva mi sad imamo mogucnost prirodnog zaceca, trudimo se i radimo na tome Nadam se ce tako biti i kod tebe
Zalim samo sto ranije nisam otisla kod nje jer verovatno ne bih isla na 2 laparaskopije i ne bih radila ICSI nego sam tek posle neuspesne VTO i polovicno odradjene laparaskopije otisla. Drzavne bolnice su katastrofa.
Pozdrav,
Blonde
Making the decision to have a child is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body! http://www.*/forum/
Hvala ti Blondi sto si mi pomogla da se odlucim kod koga dalje! Nadam se da ces uspeti u pokusajima prirodnim putem. Zelim ti svu srecu i obavestavaj nas! Pozdav.
meka* napisao:Cao svima! Radila sam IVF 6 puta od toga 3 puta kod dr. Radulovica, 3 puta kod dr. Prorocica. Od toga su 3 pokusaja bila neuspesna, 2 spontana u trecem mesecu i 1 vanmatericna trudnoca. Sada sam cula za dr. Gordanu Ivanovic pa me zanima ima li neko neku informaciju o njoj! Hvala unapred!
meka* napisao:Cao svima! Radila sam IVF 6 puta od toga 3 puta kod dr. Radulovica, 3 puta kod dr. Prorocica. Od toga su 3 pokusaja bila neuspesna, 2 spontana u trecem mesecu i 1 vanmatericna trudnoca. Sada sam cula za dr. Gordanu Ivanovic pa me zanima ima li neko neku informaciju o njoj! Hvala unapred!
Hvala Janice,
Doktorka koja me je pratila na UZ je videla samo normalnu trudnocu. Kada sam prokrvarila i to je bilo normalno, tek kada su bolovi krenuli skontala je da nesto nije u redu. Ali tada je bilo kasno. Pozdrav!