Pozdrav,
imam 32 godine i nakon uradjenih analiza (dijagnoza PCOS) i terapije gluforminom i Eutiroksom iako je stitna malo pri gornjoj granici, (ostale analize su u redu ukljucujuci i proveru prohodnosti jajovoda), doktorka mi je prepisala Femara (Letrozol) tablete u trajanju tri mjeseca za podsticanje ovulacije.
Ukoliko nije doslo do trudnoce u toku ta tri mjeseca, koliko se minimalan vremenski razmak mora napraviti prije ponovnog uzimanja Femare.
Hvala!
Femara tablate za ovulaciju
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Re: Femara tablate za ovulaciju
Kako pijete gluformin i u kojoj dozi? Možda je bilo bolje da vam je preporučila Klomifen citrat...lelaveki napisao:Pozdrav,
imam 32 godine i nakon uradjenih analiza (dijagnoza PCOS) i terapije gluforminom i Eutiroksom iako je stitna malo pri gornjoj granici, (ostale analize su u redu ukljucujuci i proveru prohodnosti jajovoda), doktorka mi je prepisala Femara (Letrozol) tablete u trajanju tri mjeseca za podsticanje ovulacije.
Ukoliko nije doslo do trudnoce u toku ta tri mjeseca, koliko se minimalan vremenski razmak mora napraviti prije ponovnog uzimanja Femare.
Hvala!
Uzimam gluformin ukupno 1500 mg dnevno podjeljeno u 2 doze.
Preporucila mi je Femaru jer navodno ne stanjuje endometrijum.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Hm... nešto nisam primetio... ta reakcija je individualna, al ajd nema veze neće vam škoditi... pa ako ne uspete sad za neko vreme probajte klomifen...lelaveki napisao:Uzimam gluformin ukupno 1500 mg dnevno podjeljeno u 2 doze.
P:S. Nadam se da ste dobili preporuku za redovnu fizičku aktivnost, i da ne bi bilo zgoreg da u ishranu ubacite neki suplement, recimo L karnitin...