Molila bih za pomoć i savet.od nove godine na ovamo su pocele menstruacije da mi budu cesce nego obicno ponekad imem 5-6 dana pa nemam 8-9 dana pa opet dobijem i sve tako u krug .Isla sam kod lekara i ustanovili su mi da imam 5 grupu sekreta krajem maja meseca dobila sam Orvagil tablete i popili smo ja i muž po 5 odjednom kako mi je rekla doktorka i ja sam koristila i vaginalete.Pri odnosu imam bolove dva dana me stomak rasturao.Išla sam opet kod ginekologa i i dalje imam 5 grupu i dala mi je Triagil tablete opet 4 za mene i 4 za muža.Popila sam te tablete i sutradan sam opet dobila (08.07) a imala sam od 23-28.06.Neznam sta da radim brinu me ove ceste menstruacije.
Hvala unapred svima koji mi mogu reci o cemu se radi i sta da uradim
Česte menstruacije...plašim se
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Mozda biste trebali da idete na malo detaljnije pretrage.Nekada antibiotici koji se daju kao terapija izazivaju sve nove i nove bakterije pa to napravi malo problem,ako Vam je sve drugo u redu....Mozete konsulovati Vaseg ginekologa da ovo malo uozbilji.Ako su ta krvarenja samo ucestala, a nisu obimnija nemate puno razloga da brinete.Mozda se bili pod stresom ili ste promenili klimu ili je nesto drugo izazvalo poremecaj ciklusa.U svakom slucaju samo se konsultujte sa doktorom i bice sve u redu.Za sve bolesti je najbitnija psihicka stabilnost.
Zelim da Vam se to neprijatno krvarenje sto pre normalizuje.
Pozdrav!

Pozdrav!

"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
Hvala...i ja mislim da je neki poremecaj zbog stresa od nove godine na ovamo prolazila sam kroz svasta...ali neznam kako sad da normalizujem toivamatic napisao:Mozda biste trebali da idete na malo detaljnije pretrage.Nekada antibiotici koji se daju kao terapija izazivaju sve nove i nove bakterije pa to napravi malo problem,ako Vam je sve drugo u redu....Mozete konsulovati Vaseg ginekologa da ovo malo uozbilji.Ako su ta krvarenja samo ucestala, a nisu obimnija nemate puno razloga da brinete.Mozda se bili pod stresom ili ste promenili klimu ili je nesto drugo izazvalo poremecaj ciklusa.U svakom slucaju samo se konsultujte sa doktorom i bice sve u redu.Za sve bolesti je najbitnija psihicka stabilnost.
Pozdrav!![]()
![]()
![]()
![]()
Stres je skoro svuda oko nas i veoma je tesko da se od njega izolujemo.Ali stres mozemo da svedemo na najmanju mogucu meru.Trebalo bi da se opustite,ne znam tacno sta Vam je izazvalo stres ali morate da se suocite sa njim na taj nacin sto cete ga izbaciti iz sebe.Ili da konsultujete nekog psihologa ili da samostalno to uradite,ali stvari koje potiskujemo u sebe znaju da nam vrlo cesto naprave zdravstvene probleme,kao ovaj Vas.Svaki organizam razlicito reaguje na stres i kod svake osobe reaguju razliciti sistemi organa.Kad Vas su to organi za reprodukciju.Kada se malo opustite sami cete videti koliko ce doci do poboljsanja.
Malko pratite ta krvarenja,a istovremeno radite na psihickoj ravnotezi.
Zelim Vam samo najbolje.

Malko pratite ta krvarenja,a istovremeno radite na psihickoj ravnotezi.
Zelim Vam samo najbolje.

"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
Cao
Ja da sam na tvom mestu ne bi se zaustavila na dijagnozi stresa. Ja sam pre par godina isto to mislila tako da sam svoje ceste menstruacije pripisivala poprilicnom stresu kroz koji sam prolazila. No, kad sam uradila papa test , ispostavilo se da mi je nalaz pozitivan... Par meseci posle imala sam cin iii a cin v je karcinom. Ne bih da te plasim ali trebas sve promene da shvatis ozbiljno i da ih ne ignorises.
Sve naj...
Ja da sam na tvom mestu ne bi se zaustavila na dijagnozi stresa. Ja sam pre par godina isto to mislila tako da sam svoje ceste menstruacije pripisivala poprilicnom stresu kroz koji sam prolazila. No, kad sam uradila papa test , ispostavilo se da mi je nalaz pozitivan... Par meseci posle imala sam cin iii a cin v je karcinom. Ne bih da te plasim ali trebas sve promene da shvatis ozbiljno i da ih ne ignorises.
Sve naj...
Re: Česte menstruacije...plašim se
Evo da se i ja nadovezem na ovu pricu, vidim da su ove poruke stare vec 4 godine ali se iskreno nadam da ima nekoga da mi pomogne. Imam problem sa cestom menstuacijom pre dve godine su mi otkrili miom na materici,prvo su mi predlagali operaciju pa spiralu mirenu posto sam jos mlada tek mi je 38, ja poslusah pa ugradih mirenu , prvih devet meseci je sve bilo u redu smanjila se menstuacija nije bila obimna kao do tada a posle tih devet meseci menstruacija je katasrofalno obimna ali je trajala samo 6 dana ,od tada evo drugi mesec ja imam svake druge nedelje....molim za savet!