Enterococcus, jajnici - NECE da se izleci!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 18, 2007 9:57 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Enterococcus, jajnici - NECE da se izleci!
@ milosdam:
kada citam te domace recepte mislim da ih je sastavljao neki sadista da se ljudi sto bolje izgade pijuci "lek". Napisite koliko dugo ste to uzimali i, sto je najvaznije, koliko dugo ste cisti nakon terapije? Ja po pola godine.
I gde ste imali tu bakteriju uopste, kada pominjete pijenje vode, rekla bih da se radi o besici?
kada citam te domace recepte mislim da ih je sastavljao neki sadista da se ljudi sto bolje izgade pijuci "lek". Napisite koliko dugo ste to uzimali i, sto je najvaznije, koliko dugo ste cisti nakon terapije? Ja po pola godine.
I gde ste imali tu bakteriju uopste, kada pominjete pijenje vode, rekla bih da se radi o besici?
-
- Novi član
Zamolila bih moderaciju da banuje ovu snishodljivu budalu i prostaka. Ovde imamo dovoljno svojih problema te ne zelimo da sluzimo kao objekti za lecenje raznih pacenika.Zli doktor napisao:Nemojte preterivati![]()
Salim se, verovatno imate problem kojji vas veoma muci, ali enterokoka i nije tako strasna. A da probate da malo batalite te antibiotike i da "pustite" enterokoku na miru? Da navalite na probiotske jogurte, da koristite vaginalete Gynoflor i da pijete Lactogyn, ne bi li ste tako povratili normalnu floru vagine? I da se manje nervirate?![]()
U medjuvremenu ne bi bilo lose da naterate partnera da uradi uretralni bris i spermokulturu.
P.S. Nadam se da ne upraznjavate nekonvencionalne vidove opstenja sa Vasim seksualnim partnerom (enterokoka zivi u debelom crevu)
No, koliko dugo post niko nije nasao za shodno da obrise, pretpostavljam da ce ovaj moj biti obrisan jer sam stvari nazvala pravim imenom koji nije po bon-tonu.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 7:04 pm
Koliko primitvnog sveta danas ima kompjuter... ccccenterokoka napisao:Zamolila bih moderaciju da banuje ovu snishodljivu budalu i prostaka. Ovde imamo dovoljno svojih problema te ne zelimo da sluzimo kao objekti za lecenje raznih pacenika.Zli doktor napisao:Nemojte preterivati![]()
Salim se, verovatno imate problem kojji vas veoma muci, ali enterokoka i nije tako strasna. A da probate da malo batalite te antibiotike i da "pustite" enterokoku na miru? Da navalite na probiotske jogurte, da koristite vaginalete Gynoflor i da pijete Lactogyn, ne bi li ste tako povratili normalnu floru vagine? I da se manje nervirate?![]()
U medjuvremenu ne bi bilo lose da naterate partnera da uradi uretralni bris i spermokulturu.
P.S. Nadam se da ne upraznjavate nekonvencionalne vidove opstenja sa Vasim seksualnim partnerom (enterokoka zivi u debelom crevu)
No, koliko dugo post niko nije nasao za shodno da obrise, pretpostavljam da ce ovaj moj biti obrisan jer sam stvari nazvala pravim imenom koji nije po bon-tonu.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 11:03 am
Ja licno ne vidim nista lose u komentaru.Puno yena ne yna ili ne yeli da raymislaj o tome da moyda nisu same krive ya ponavljanje nekih ifekcija.Cesto je uyrocnik partner koga mryi da se prekontrolise pa se zena uzaludno leci i trpa stetnim antibioticima a neko drugi je vrti u krug sa problemem.Sto se tice bakterija nisu samo polno prenosive.Ukoliko delite kupatilo sa nekim ne bi bilo lose da se taj neko prekontrolise jer se neke bakterije prenose i preko vc daske, peskira, kvake itd.Vi imate verovatno vec osalbljen imunitet, poremecenu crevnu floru, vaginalnu floru tako da mislim takodje da bi bilo pametnije da odmorite organiyam od lekova i krenete na njegovo jacanje sto hranom, sto suplementima, pogotovo probiotici za creva, za vaginalnu floru.Pozdrav i srecno !
-
- Novi član
Takodje bih molila moderaciju da brise postove ljudi koji ne citaju vec dodju o problemu i pricaju napamet, reklamirajući svoju pamet.melita keller napisao:Ja licno ne vidim nista lose u komentaru.Puno yena ne yna ili ne yeli da raymislaj o tome da moyda nisu same krive ya ponavljanje nekih ifekcija.Cesto je uyrocnik partner koga mryi da se prekontrolise pa se zena uzaludno leci i trpa stetnim antibioticima a neko drugi je vrti u krug sa problemem.Sto se tice bakterija nisu samo polno prenosive.Ukoliko delite kupatilo sa nekim ne bi bilo lose da se taj neko prekontrolise jer se neke bakterije prenose i preko vc daske, peskira, kvake itd.Vi imate verovatno vec osalbljen imunitet, poremecenu crevnu floru, vaginalnu floru tako da mislim takodje da bi bilo pametnije da odmorite organiyam od lekova i krenete na njegovo jacanje sto hranom, sto suplementima, pogotovo probiotici za creva, za vaginalnu floru.Pozdrav i srecno !
Niko ko je ispratio o cemu pisem ne bi pisao ovakve stvari.
Rekla bih da imate potrebu da budete pametniji od tih nekih žena koje nešto ne znaju, ali ne znam na koju pamet možete pretendovati kada 1) ne čitate ili niste sposobni da razumete šta piše, 2) kucate nerazumljivo i nije vam stalo da ste čitljivi. Onda sve ovo možete i pred ogledalo izneti, sa moje teme se izvolite počistiti.
-
- Novi član
Oboje vas molim da takve savete delite po svojoj kuci, tamo možda ima kome treba. Moju temu ne zagađujte. Ima li moderatora u avionu?
-
- Novi član
U stvari, ne. Ja sam svoj problem resila jos 2008. i nacin na koji sam ga resila sam objasnila u poruci od 20. februara 2011. Ovde sam samo dolazila ako nekom zatreba pomoć, ukoliko ima isti problem. Jer nas sa ovakvim problemom ima, ali do sada nije bio prepoznat, sada se to menja.
@ zli doktor (čuj doktor)
pa da, primitivan sam svet, kao takvima delite savete, pa se tako i ponašam.
@ mellita keller:
"Vi imate verovatno vec oslabljen imunitet, poremecenu crevnu floru, vaginalnu floru tako da mislim takodje da bi bilo pametnije da odmorite organiyam od lekova i krenete na njegovo jacanje sto hranom, sto suplementima, pogotovo probiotici za creva, za vaginalnu floru.Pozdrav i srecno !"
Gospođice, pominjem TORLAK i AUTOVAKCINU. To bi trebalo da vam nešto znači, ali vama ništa ne znači. Za sve laike, Torlak je Institut za imunologiju virusologiju i blabla....a autovakcina je ono što vam naprave da biste pojačali imunitet... jer niko nije debil, pa da nije čuo za imunitet i suplemente i higijenu PRE nego što je došao ovde.
Ovo pišem zbog svih, važno je ne samo uzimati autovakcinu, već i održavati njen efekat, a to znači ponavljati se, recimo 2x godišnje.
I autovakcina nije antibiotik (pošto izgleda ovde misle da jeste, kad savetuju odmor od antibiotika
). I ne, autovakcina ne isključuje upotrebu antibiotika, potrebno je oba da se uzimaju, s tim što se vakcina uzima redovno (recimo 2x godišnje, vidite sa lekarom na Torlaku, tamo, NE u Domu zdravlja), a antibiotik samo kada ima bakterija u brisu...što je sve ređe i ređe, kada koristite autovakcinu.
Pozdrav svima i srećno, više neću dolaziti da objašnjavam, a niko nije ništa ni pitao, pa se nadam da je jasno.
U amanet ostavljam da svakom ko potecenjuje i prezire žene očitate lekciju.
Nećemo se mi mrdnuti kao društvo dokle nas omalovažavaju.
@ zli doktor (čuj doktor)
pa da, primitivan sam svet, kao takvima delite savete, pa se tako i ponašam.
@ mellita keller:
"Vi imate verovatno vec oslabljen imunitet, poremecenu crevnu floru, vaginalnu floru tako da mislim takodje da bi bilo pametnije da odmorite organiyam od lekova i krenete na njegovo jacanje sto hranom, sto suplementima, pogotovo probiotici za creva, za vaginalnu floru.Pozdrav i srecno !"
Gospođice, pominjem TORLAK i AUTOVAKCINU. To bi trebalo da vam nešto znači, ali vama ništa ne znači. Za sve laike, Torlak je Institut za imunologiju virusologiju i blabla....a autovakcina je ono što vam naprave da biste pojačali imunitet... jer niko nije debil, pa da nije čuo za imunitet i suplemente i higijenu PRE nego što je došao ovde.
Ovo pišem zbog svih, važno je ne samo uzimati autovakcinu, već i održavati njen efekat, a to znači ponavljati se, recimo 2x godišnje.
I autovakcina nije antibiotik (pošto izgleda ovde misle da jeste, kad savetuju odmor od antibiotika

Pozdrav svima i srećno, više neću dolaziti da objašnjavam, a niko nije ništa ni pitao, pa se nadam da je jasno.
U amanet ostavljam da svakom ko potecenjuje i prezire žene očitate lekciju.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 26, 2011 11:03 am
Za Enterokoku -Po antibiogramu - osteljivi su SAMO na pencilinske preparate i ciprocinal.
U praksi... penicilini malo smanje braon sekret, a ciprocinal dovede do cistog cervikalnog brisa... ali ne i do prestanka bolova jajnika... pa se sve opet vrati nakon menstruacije. Ni kombinacija ne pomaze i vise me bole creva od antibiotika, ne mogu vise da ih vidim!
U cerviklanom brisu DIF metodom nemam hlamidiju, miko- niti ureaplasmu, i elisa testu iz krvi nemam hlamidije. Da li da kazem da su mi ipak dali da popijem 1g hemomicina?
Meni je zaista zao sto ste ovde dosli da iz sebe izbacite sav negativan elektricitet umesto da pokusate da prihvatite savete ili da ih date iz svog iskustva.Niko se nije rodio pametan i niko nije popio svu pamet sveta pa da sve zna i zato postoje forumi na kojima ljudi mogu pricati i savetovati jedni druge.Ja jesam procital vas uvod koji gore citiram i u kome se izricito zalite na lekove tj antibiotike medju ostalim problemima.Na ovom forumu vecinom ljudi savetuju ljude a lekar tu i tamo uleti a i pitanje je dali je lekar.Sto se tice Torlaka naravno da znam sta se radi u istitutu i naravno da znam sta je autovakcina isto tako znam da je veliki broj ljudi ne zadovoljan autovakcinama izradjenim u institutu jer imaju kratkorajno dejstvo a da su bolje autovakcine izradjene u jednom Nemackom institutu , Torlakov proizvod koji ima uspesnije dejstvo od autvakcina je Prevalur ali kazu da se do njega tesko dolazi.Sto se tice toga da neke ljude koji su ne informisani nazivate debilima je malo alarmantno za nivo vase kulture jer ponavljam ovde ljudi dolaze da bi se informisali i posavetovali ako ne pomocu lekara onda pomocu drugih ljudi koji su slicno prosli . Nista nije sramotno u tome ako neko ne zna kako se infekcije prenose sramotno je to sto neko za takve ljude misli da su debili.
U praksi... penicilini malo smanje braon sekret, a ciprocinal dovede do cistog cervikalnog brisa... ali ne i do prestanka bolova jajnika... pa se sve opet vrati nakon menstruacije. Ni kombinacija ne pomaze i vise me bole creva od antibiotika, ne mogu vise da ih vidim!
U cerviklanom brisu DIF metodom nemam hlamidiju, miko- niti ureaplasmu, i elisa testu iz krvi nemam hlamidije. Da li da kazem da su mi ipak dali da popijem 1g hemomicina?
Meni je zaista zao sto ste ovde dosli da iz sebe izbacite sav negativan elektricitet umesto da pokusate da prihvatite savete ili da ih date iz svog iskustva.Niko se nije rodio pametan i niko nije popio svu pamet sveta pa da sve zna i zato postoje forumi na kojima ljudi mogu pricati i savetovati jedni druge.Ja jesam procital vas uvod koji gore citiram i u kome se izricito zalite na lekove tj antibiotike medju ostalim problemima.Na ovom forumu vecinom ljudi savetuju ljude a lekar tu i tamo uleti a i pitanje je dali je lekar.Sto se tice Torlaka naravno da znam sta se radi u istitutu i naravno da znam sta je autovakcina isto tako znam da je veliki broj ljudi ne zadovoljan autovakcinama izradjenim u institutu jer imaju kratkorajno dejstvo a da su bolje autovakcine izradjene u jednom Nemackom institutu , Torlakov proizvod koji ima uspesnije dejstvo od autvakcina je Prevalur ali kazu da se do njega tesko dolazi.Sto se tice toga da neke ljude koji su ne informisani nazivate debilima je malo alarmantno za nivo vase kulture jer ponavljam ovde ljudi dolaze da bi se informisali i posavetovali ako ne pomocu lekara onda pomocu drugih ljudi koji su slicno prosli . Nista nije sramotno u tome ako neko ne zna kako se infekcije prenose sramotno je to sto neko za takve ljude misli da su debili.
-
- Aktivan član
Vi kao laik ne bi trebalo da navodite ljude koji eventualno imaju problem na pogresne zaključke.
Vasa individualna iskustva nemaju veze sa rutinskom medicinskom praksom...
Toliko od mene... Pozdrav
P.S. Kad budete zaludni jednog vikenda upisite medicinski fakultet, pa ga caskom zavrsite (nedelju, dve, misliim da Vam nece trebati vise...)
P.S. Kad budete zaludni jednog vikenda upisite medicinski fakultet, pa ga caskom zavrsite (nedelju, dve, misliim da Vam nece trebati vise...)

-
- Novi član
Kao sto si ga ti zavrsio za 7 dana, i nisi zaludan da trolujes po forumu?Zli doktor napisao:Vi kao laik ne bi trebalo da navodite ljude koji eventualno imaju problem na pogresne zaključke.
Jos jednom apelujem na nepostojecu moderaciju da brise ovakve moralno izvitoperene ljude koji troluju na ovakvim mestima, uznemiravajuci ljude kojima je tesko.
@ marta: nemam potrebu da rascesljavam sta ste sve silno ispisali tu (i zasto?). Prepustam moderaciji. Poz.
-
- Aktivan član
Kao sto si ga ti zavrsio za 7 dana, i nisi zaludan da trolujes po forumu?enterokoka napisao:Zli doktor napisao:Vi kao laik ne bi trebalo da navodite ljude koji eventualno imaju problem na pogresne zaključke.
Jos jednom apelujem na nepostojecu moderaciju da brise ovakve moralno izvitoperene ljude koji troluju na ovakvim mestima, uznemiravajuci ljude kojima je tesko.
Jako je bitno da pacijenti oboleli od određenih bolesti redovno uzimaju terapiju... Inače, postaju agresivni..., sto se da videti iz prilozenog...

P.S. A možda su za sve krive enterobakterije koje svojim toksinima vrše neuromodulaciju i utiču na poremećaje raspoloženja kod obolelih?

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 15, 2011 5:34 pm
Draga enterokoka, suocena sam s istim problemom Enterococcus spp. pijem antibiotike prema antibiogramu nista ne pomaze. akterija je i dalje tu. Imam peckanje pri mokrenju i zari i pece. Kako da je resim i kako si je ti resila? PLease ocajna sam totalno. Dosta mi je antibiotika i svega bezveze ih gutam a sve isot kao da vodu pijem a ne njih. Pomozi napisi nesto sto si koristila i ja sam svasta probala. PLease helppppppppppppppp 

-
- Novi član
A šta li sam do sad radila...zovem se bakterija napisao:Pomozi napisi nesto sto si koristila i ja sam svasta probala. PLease helppppppppppppppp
Da dam skraćenu verziju.
Dva puta godišnje uzmem od ginekologa uput za Institut Torlak da mi oni naprave autovakcinu. I onda koristim autovakcinu. A-U-T-O-V-A-K-C-I-N-U.
Evo Torlaka http://www.torlakinstitut.com/index_onama.html
Usput vam oni na Torlaku urade bris i na osnovu njihvog antibiograma uzimam antibiotike. Zajedno sa autovakcinom. Da se o uzimanju antibitika (i svemu ostalom) morate dogovoriti sa nekim ko čija je to struka, to se podrazumeva.