Molim za pomoc!
Nadjena mi je escherichia coli u vaginalnom i cervikalnom brisu. Resila sam je se pre 8 meseci medjutim opet se sada vratila. Imate li neku ideju kako da je se resim za uvek.
Dosadna escherichia
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
E-coli se mora leciti antibioticima, ali bi mogla da poradis na imunitetu da ti se ne bi vracala. Mozes da pijes kapsule od brusnice (bolje su od soka jer nemaju secer koji podstice dalji rast bakterija, a moze i caj ako nemas kapsule). Takodje, caj od uve i caj persuna. Ovo bilje pomaze u regenraciji urinarnog trakta. Nije dokazano da moze da izleci infekciju ali sigurno moze da doprinese da se ona ne ponavlja. Radi opsteg imuniteta, ubaci probiotike u ishranu, npr. jogurt sa koncentrisanim zivim bakterijama.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Okt 16, 2007 9:59 am
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 3:36 pm
Za majmunche
Hvala puno!
Cula sam za sve te cajeve ali mi nesto nema logike jer ja nju uopste nemam u mokraci - urinokultura uredu, vec samo u vagini i cerviksu a dobila sam je na HSG-u verovali ili ne. Dali mogu da se ispiram tim cajevima uz antibiotike naravno. Pozdrav!
Cula sam za sve te cajeve ali mi nesto nema logike jer ja nju uopste nemam u mokraci - urinokultura uredu, vec samo u vagini i cerviksu a dobila sam je na HSG-u verovali ili ne. Dali mogu da se ispiram tim cajevima uz antibiotike naravno. Pozdrav!
- Bomini
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Dec 11, 2007 7:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja sam imala isti problem kao i ti, ali meni su je otkrili kada sam se spremala za hsg. Pila sam 7 dana antibiotike i čaj od brusnice 2-3 šolje dnevno. I izlečila sam je odmah.
A čula sam da je čaj od origana fantastičan za ešerihiju (1 kesica na 1.5l vode). Rasporediš za 2-3 dana da imaš.
Pokušaj i srećno!
A čula sam da je čaj od origana fantastičan za ešerihiju (1 kesica na 1.5l vode). Rasporediš za 2-3 dana da imaš.
Pokušaj i srećno!