ja sam postupak osudila jer je prevara i kao takvog nikako ne mogu da ga opravdam, ali mi nije ogavan ili gnusan vec prosto mislim da je pravi primer zasto je ovo potrebno zakonski regulisati (tj. omoguciti banku sperme (i jajnih celija, why not) u Srbiji).
druga stvar: zene koje se raspituju o ovome, na ovom topiku napisase poduze postove o tome zasto nemaju dete sa partnerom, sto mislim da je totalno nepotrebno tj. ne mislim da su one duzne bilo kome ovde ili bilo gde da se pravdaju zbog ovoga. ali, of course, to je Srbija, ako ste same jer niste htele da prihvatite bilo sta, onda ste i krive...ponavljam ono sto sam napisala - banka sperme treba da bude mogucnost izbora bilo koje zene, ne samo spas za 'ocajne' (a prito zene bez partnera, u bilo kom zivotnom dobu ne smatram ni najmanje ocajnim

hoce li neko da se pozabavi peticijom, kontaktiranjem...ja sa Novog Zelanda stvarno ne mogu bas puno da pomognem...mozda bi bilo pametno kontaktirati b92, oni mi deluju kao neko ko bi hteo da pokrene ovakvu temu...