Pa kuda ide ova drzava???
Svaka cast toj zeni "marina mea"! Ja bar nikada ne bih mogla da budem toliko "pametna" ili okrutna, ma koliko mi se ocaj srusio na ledja!!!
Mozda je zena rodila sina, i mozda je srecna! Ali pomislite na to koliko bi ste vi bili srecni da saznate kroz dvadesetak godina da se vasa cerka srela ili eventualno zaljubila u vaseg sina, za koga niste ni znali!!!

Ma ko sme uopste time da se hvali ovako javno???

Nisam verovala da ovo postoji osim u spanskim sapunicama, koje su prepune takvih gluposti! A ta zena je verovatno odatle i pokupila inspiraciju kako da resi svoj problem...
A to koliko ga je resila ili koliko je novih problema stvorila nekom neduznom coveku ili buducem coveku, o tome se tek moze pisati, ali...
OCIGLEDNO NEMA SVRHE!!! Ucinjeno je sta je ucinjeno, a ja samo ne mogu da shvatim ko moze da podrzi takvu zenu u toj gnusnoj i odvratnoj prevari...
Hvala Bogu pa moj muz nije imao potrebe da daje spermu na analizu, a sta da jeste?!? Verovatno bih bila jos besnija ili bih imala bolju inspiraciju da slozim ovaj post, a da ne zvuci nabacano, prosto i blago...