Anna, bravo

i jos 6 smrznuto, pa ti imas pravo malo bogatstvo
Verujem da ce ovaj Prag za tebe da bude bingo!
Mini, mozda padne neko lepo iznenadjenje
Rikikiki (i Andro

), i tebe (vas) da mlatne jedno pozitivno iznenadjenje sutra (npr, onaj treci folikul je naprasno odlucio da vam se pridruzi na zurci

)
Sladjancija, probaj da pitas na klinici u Jovanovoj da li bi radili "rodjacku" donaciju. Black Magic Woman je to iskusila ali u BIS Intremedicusu na Novom Bgd. Ali, ako si procitala njenu pricu, onda znas da treba da ih izbegavate.
Vago i Jeso, meni to malo komplikovano zvuci- mislim onaj deo da se prepustis na odredjeno vreme i batalis zapadnu medicinu. I ja bih bila u frci sta da radim, jer mi se bas bas zuri. Videcu, ako dobijem M, javicu joj se pa da vidim sta ce da mi kaze koliko sam "rasafrljena".
Holly, pored andola, uzmi i omegu 3. Nece da skodi a moze da pomogne (po forumima se suska da deluje antiinflamatorno pa bi trebalo da eventualno smiruje aktivnost citokina i Nk). Pitaj docu da ovaj put probate s Crinone gelom umesto utrogestana. Svojevremeno sam naletela na jedan italijanski apstrakt gde su spominjali Crinone u kontekstu smirivanja NK celija.
BMW, nadam se da se spremas za akciju