Forumske tete

,
sve najbolje i srećna vam Nova 2010.god!!!
..jutros smo radli malo sveobuhvatnije analize, čekamo rezultate, i sutra ćemo još, pa javljamo dr.-u....Uglavnom, guramo...nestašni smo, ali moram da se pohvalim: kada sam nešto angažovana, dok sam u nekom poslu( mada sve svodim na minimum,a i šta više...oprah celu zgradu

) u tom periodu beba kao da oseća da treba da se umiri,kao da me pusti da na miru odradim što se mora...

Počela sam naglas, ..hm...baš naglas da joj tepam....ponekada mi čak i neprijatno, kada shvatim da me mm prisluškuje....nekako ja nisam baš neki umiljati tip..onako ..otvoreno,....
Inače, problem natečenih nogu, za sada, tj, ovih dana uspešno prevazilazim tako što sam se vratila na svoje stare papuče, i shvatila kako mi je nedostajala mala štiklica, oh, mesecima sam se patila u papučama mm, jer ni u jedne nisam ni mogla papuče ući, sa malo debljim čarapicama...hranu sam redukovala, jer i nema mesta u želudcu, ..dr, kaže da če se plod početi da spušta, a dotle ..gorušica....
Zube ne mogu da operem , a da ne dobijem nagon za povraćanjem,...a i to mi se dešava ovih dana, pa sam u jednom periodu dana skroz nja-nja..a u drugom...cvrkućem sa bebcem
Eto, malo da vam prenesem kako smo ovih dana!
nadam se da ću vam makar malo preneti ovaj "virusčić" optimizma....Hajde, hajde....
Glorija,
kada će diplomski?
Pretorija, gde si ti, da li je pala neka odluka?
Boki, kritika se prihvata, nego šta
BMW,slala sam ti preko D, ceo t. plan, no, nisam napisla ništa ovde, a ni ti nisi reagovala, moguće da nije isporučena pp...??Kada budem odmorna, ponoviću!
Filippa, a kod tebe???
Minka, blokirala sam ti komp!

Gde ste , ostale?
Ori, nije mi baš najjasniji onaj text o epiduralu,- anesteziji, koji si tamo postavila,u njemu se ukazuje na sve nus pojave, koje nisu zanemarljive, kao i na indikacije koje bi bile kontraindikovane epiduralnoj?Sve ih imam, inače...kumulativno....videćemo,više sam za spontani....ali, zakazani??

Šta još možeš reći, samo za mene
Poz svima!