Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Re: Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja
Gde si Lili, nema te na Kutku??
Jesi se porodila?
Sto se gripa tice, slusajte sta o tome kaze dr.Galeb iz SC pdf Zdravlje! On mi jedini koji najlogicnije razmislja
Jesi se porodila?
Sto se gripa tice, slusajte sta o tome kaze dr.Galeb iz SC pdf Zdravlje! On mi jedini koji najlogicnije razmislja
Devojke,
upravo sam saznala da je čak i "moja" Olga trudna, i to da je možda čak i pred porođajem!Znači, bila trudna još kada je meni radila transfer!
Fantastično!
Kuc-kuc za sve vas!

upravo sam saznala da je čak i "moja" Olga trudna, i to da je možda čak i pred porođajem!Znači, bila trudna još kada je meni radila transfer!
Fantastično!
Kuc-kuc za sve vas!

Bokice, BMW, mini, dosla sam samo da vas povučem za nos ( jest malo ruralni fazon, al' možda i upali
)
Beta i dalje nije u nebesima, ali se bar poduplala.

Beta i dalje nije u nebesima, ali se bar poduplala.

Samo vuci Ori nosice, doduse danas su mi se usta malo razvukla bila kod cika zube.
Videla betu, odlicno, sve kako treba.
Taman sam htela da smaram dr da preskocimo IUI, al ti mi dala podstrek da ipak nastavim. Ima vremena za IUI.
Videh i za Masu, bas sam se obradovala.
Videla betu, odlicno, sve kako treba.
Taman sam htela da smaram dr da preskocimo IUI, al ti mi dala podstrek da ipak nastavim. Ima vremena za IUI.
Videh i za Masu, bas sam se obradovala.
Vaš potpis za vise beba možete dati ovde http://formular.srb.rs/view.php?id=1
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm
Oriiiiii,jet lo znaci da je uspela insemenacija
Nisam nesto cesto na netu u poslednje vreme,ali znam da si je radila.
Cestitam od srca!!!!

Nisam nesto cesto na netu u poslednje vreme,ali znam da si je radila.
Cestitam od srca!!!!
Orli, evo, čestitke i ovde!
Biće to sve ok!!!!
No, devojke, posle Orline bete koja se dupla
, i home testa Mashe UK, ja ovde, čekam magičnu brojčicu....trojčicu!
Pa, da pratimo, malo i d u p l i r a nj e bete, ha?

Deda mrazeeee....

Biće to sve ok!!!!

No, devojke, posle Orline bete koja se dupla

Pa, da pratimo, malo i d u p l i r a nj e bete, ha?

Deda mrazeeee....

Ja strpljivo cekam u redu, ali jel moze za mene jedna trocifrena pocetkom januara?
Vec sam vam se zalila da sam tuzna za novogodisnje praznike sto jos nemam bebu, a i rodjendan mi je pa bih molila Deda Mraza ako moze za mene nesto da ucini.
Unapred hvala
BMW gde si ti, cim se bavis?
Vec sam vam se zalila da sam tuzna za novogodisnje praznike sto jos nemam bebu, a i rodjendan mi je pa bih molila Deda Mraza ako moze za mene nesto da ucini.
Unapred hvala
BMW gde si ti, cim se bavis?
Vaš potpis za vise beba možete dati ovde http://formular.srb.rs/view.php?id=1
Pa obzirom da si se prva prijavila, ozbiljno ces biti uzeta u razmatranje, bokice
a BMW necemo ni da pitamo, stavicemo je na spisak
Hvala vam na cestitkama

Hvala vam na cestitkama

Cestitam Orli, to su super vesti.....
Cao svima... Big pussa i hug....

Cao svima... Big pussa i hug....

Hvala, mini, al' nesto ide kilavo. Da ne prejudiciramo, jos ce da me kritikuju ove trudnice 

Nesto se slab o postira... Ja post#-xmas i mallo p issed... allright...ish.... How is 3verbyobdy... excuse spelling...had a few glasses of malt wine....................... I 'm on my own .... just got home and having a fantastic time..... Mty little for d ka driving like a dream.....
Orlie - hop[e all is OK with baby.... Masha UK , too.....
Keep me posted...
Lily - when is the baby arriving? Big hug and kiss to you all for Xmass and New Year.....
Orlie - hop[e all is OK with baby.... Masha UK , too.....
Keep me posted...
Lily - when is the baby arriving? Big hug and kiss to you all for Xmass and New Year.....
Mini. Praznici...
I kod mene bila biohemijska verovatno.
Ne znam gde su ti ostale zenske, sad ce one

I kod mene bila biohemijska verovatno.
Ne znam gde su ti ostale zenske, sad ce one

orli, jesi vadila betu?
Jesam. Pocela da raste, ali se nije najpravilnije duplala, pa onda pala 

Ćao drage, moje devojčice, 
eto mene, posle dužeg vremena...Kod mene, kao i obično, sve odjednom, sve nekako sabijeno i zgurano..tako da sam i na ovaj predpraznični dan bila na kontroli.... sta n se krečio, rasprema se, i tako još svašta nešto....
Ono što je najbitnije, da mi je dr., jutros, rekao da je posteljica- bebeći krevetac,
postigao izvesni III stadijum, što znači da odgovara terminu za porođaj, tj, da je posteljica već sazrela kao da sam u terminu. Srećom, kako je dalje rekao, to ne utiče , za sada, još uvek na razvoj bebe, ali ćemo za tri nedelje znati, da li će Milče ugledati svet, ili ćemo uspeti da prebacimo još par nedelja i približimo se terminu!
Beba ima oko 2300gr, ...još mi je neverovatno da u meni raste živo biće , koje , eto , ima preko dva kilograma...iako je bebac vrlo aktivan, toliko da imam sve češće vrtoglavice, skoro nesvestice kada krene sa svojim aktivnostima
Mislim ili umišljam da u času kada se beba hrani, da su ovi simptomi najzraženiji i drže me neko vreme, valjda dok beba ne završi svoje obroke..Ne znam, tako ja zaključujem da je...Koliko se , inače, može verovati ovakvom nalazu UZV, ne znam, ali , eto, ja verujem ovom svom dr, i to prilično...Sve je prepušteno njemu, kako god odluči...Ušla sam u fazu merenja pritiska 3 puta dnevno, ...Nadam se da će sve dobro biti, jer i nemam neki loši filing, ni za šta, pa i pored ovakve konstatacije..Zapravo, mislim da sam ja odgovorna za ovakvo stanje posteljice,jer jedno 2-3 nedelje sam poklekla svom ranijem poruku...Nisam mogla da izdržim ...
Nešto mi se gubi apetit, odjednom, pa sam stalno u tripu bila ovih dana da kreće simptologija 9. meseca....Gorušica i nespavanje me baš iscrpljuju..ovih dana, naročito, užasno se osećam umorno, što i ne pripisujem poodmakloj trudnoći, već mojim pokušajima da još "redovno " funkcionišem...ali,...dobila sam i kritiku od dr, da treba da se ponašam kao trudna žena??
a ja imam problem , zapravo, da i ove aktivnosti odradim....jedva smo juče smogli snage da oktimo jelku, a izvađenu je držim već poduže vremena....
MIslim na sve vas, obećavam javljanje što skorije!

eto mene, posle dužeg vremena...Kod mene, kao i obično, sve odjednom, sve nekako sabijeno i zgurano..tako da sam i na ovaj predpraznični dan bila na kontroli.... sta n se krečio, rasprema se, i tako još svašta nešto....
Ono što je najbitnije, da mi je dr., jutros, rekao da je posteljica- bebeći krevetac,

Beba ima oko 2300gr, ...još mi je neverovatno da u meni raste živo biće , koje , eto , ima preko dva kilograma...iako je bebac vrlo aktivan, toliko da imam sve češće vrtoglavice, skoro nesvestice kada krene sa svojim aktivnostima

Nešto mi se gubi apetit, odjednom, pa sam stalno u tripu bila ovih dana da kreće simptologija 9. meseca....Gorušica i nespavanje me baš iscrpljuju..ovih dana, naročito, užasno se osećam umorno, što i ne pripisujem poodmakloj trudnoći, već mojim pokušajima da još "redovno " funkcionišem...ali,...dobila sam i kritiku od dr, da treba da se ponašam kao trudna žena??
a ja imam problem , zapravo, da i ove aktivnosti odradim....jedva smo juče smogli snage da oktimo jelku, a izvađenu je držim već poduže vremena....
MIslim na sve vas, obećavam javljanje što skorije!