Pozdrav devojčice
Prvo lepa vest.....ili....one druge?
Ajd, druge...važnije:
SAGA O LEKIĆIMA!
- u apoteci u Dositejevoj nema Utrg., niti su mi nudili"ispod žita"..cccc...gde živimo...
-srećom, tamo ima Estraderma!
-lik iz Mađarske..je preneo da nije našao flastere i gel...iz toga sam zaključila da je pronašao Crinone i Duphaston...ali, još ništa nije viđeno, niti isporučeno, jer se čovek vraća u Segedin već sutradan, pa će navodno nastaviti sa traganjem..da li će? Pa, u to ne mogu da budem sigurna...Ostaje da se sačeka..petak-subota...
Sutra ću otići do ove dve apoteke koje ste navele, jer TO očigledno ne može telefonom, ništa da se završi,

Moram, znači, shvatih, na procenu "vizuelnu"...ličim li na nekoga kome je to stvarno potrebno, ili, sam neki in-sider!
U zemlji u kojoj je legalizovana k.....a!
Uglavnom, iscrpljujuće je to muljanje na sve strane, u isto vreme...ali izgleda da je to način... jer, uvek negde nečega nema i...sve neizvesno....
Nina,
da li si ti bolje, malo?
ne znam...možda bi trebalo da se malo okreneš poslu..koliko god da nas iscrpljuje...dobro dođe da te malo okupiraju i druge stvari, osim tretmanana....Šta misliš o tome?Pa, neki predsezonski odmor...ima srećom..u junu prilično povoljnih aranžmančića....mali odmor, za vas dvoje?
Tanja,još koliko dana, do testa?Ajd, kuc-kuc!!!
Anibla, ne pridajem snovima neku neobičnu važnost...svesno, ipak, priznajem...da se , naknadno, ispostavi da su bili krajnje idikativni...i odražavali se na neka paralelna dešavanja u stvarnosti....
Devojke,
u duhu "naših starih vremena"samo da vam kažem....

bitno je da mi sanjamo u coloru, to se dešava inteligentnim ljudima...prema tome,
hajde, BMW..čekamo tvoj coloritni san
Mini?
Glorija?
lisy poslala sam ti i večeras pp
Kristina
pozz svima..