Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

tanja68 napisao:Lili pa ima meni mm uzeo u petak kutiju. Samo dodji da se licno uveris u sve samo stavi naocare za sunce da te moja lepota ne oslepi. HAHAHA ajde dogovaramo se za sve kombinacije na pp. :wink:

Da, da...na pp...upravo videh da mi u subotu ujutro nije otišao pp za Lisy i Mini... :x ...ali, jeste prošle subote......

Hmm, kažeš 8) ..draga, bez njih nigde...hihihihihi...Šta ti je, čim si mršavija, odmah možeš da zatrpaš godinice Koje se ionako ne vide, zar ne???....Koliko je platio tm Utrg.?Ovaj Crinone skup ko :evil: mada ga nema..skoro 5000,oo :x

Ima vesti od Nine??

Meni danas prvi dan odmora..pa baš cooliram..posle svega....dok ne dođe neka nova utrka.... kako lisyika kaže...da, da..
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Lili utrogestan kosta nesto manje od 900din stariji covek pa ne pamti bas u din :wink: . U kutiji ima 30 bomboncica a ja koristim 3 puta dnevno po 2 bombonice . Znaci imam za 5 dana. Jesam dobro izracunala?
Utrogestan je oko 600din ali ga nema naravno i njega ima u kutiji 30 kom ali sam ga pila 3 puta dnevno po 1 tabletu tako da vidis da je on malo isplativiji ali kazu utrogestan je bolji.
Vidi odluci pa javi sta da preduzmemo ako ne mozes ovde na pp pusti tamo :P :P :P
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član

Post od tanja68 »

Lili utrogestan kosta nesto manje od 900din stariji covek pa ne pamti bas u din :wink: . U kutiji ima 30 bomboncica a ja koristim 3 puta dnevno po 2 bombonice . Znaci imam za 5 dana. Jesam dobro izracunala?
Utrogestan je oko 600din ali ga nema naravno i njega ima u kutiji 30 kom ali sam ga pila 3 puta dnevno po 1 tabletu tako da vidis da je on malo isplativiji ali kazu utrogestan je bolji.
Vidi odluci pa javi sta da preduzmemo ako ne mozes ovde na pp pusti tamo :P :P :P
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član

Post od tanja68 »

JUUUUU sto bas sad da se duplira? :D :D :D
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Nina,
stvarno mi je žao, ali moram ti reći, misli na svoje zdravlje, na vas oboje...Molim te.
nina68
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Okt 11, 2008 4:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nina68 »

Lily, hvala ti,...ma ne znam, valjda smo malo bolje, sve prodje pa ce i ovo.
Info za tebe, utrogestan imas i u apoteci Selic u kralja Petra(ako se jos tako zove). I oni imaju problem sa tim sto je to lek koji nije odobren, tako da je bolje otici licno, pa kad se uvere da nisi inspekcija sve moze.
Oni saradjuju sa Jevremovom tako da imaju dosta tih stvari.

Tanjice, imam dobar osecaj u vezi tebe, veliki si optimista za razliku od mene i to ce sigurno doneti rezultat. Drzi se...
nina68
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Okt 11, 2008 4:17 pm

Post od nina68 »

Lily, hvala ti,...ma ne znam, valjda smo malo bolje, sve prodje pa ce i ovo.
Info za tebe, utrogestan imas i u apoteci Selic u kralja Petra(ako se jos tako zove). I oni imaju problem sa tim sto je to lek koji nije odobren, tako da je bolje otici licno, pa kad se uvere da nisi inspekcija sve moze.
Oni saradjuju sa Jevremovom tako da imaju dosta tih stvari.

Tanjice, imam dobar osecaj u vezi tebe, veliki si optimista za razliku od mene i to ce sigurno doneti rezultat. Drzi se...
ANIBLA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 2:28 pm

Post od ANIBLA »

Evo jos nekih apoteka: "Singfarm",Dositejeva 20, tel.328-14-36; "Igor", tel.3340-618. Imam poprilicne zalihe proginove, valjda sam mislila da Radulovic nikada nece promeniti th a on eto, posle deset godina, ubacio estraderm flastere :roll: ! Ne znam kakvu th daje Ljubic za pripremu endom.kod donirane; ukoliko ne prepisuje proginovu, mogla bih da otvorim apoteku! Šalu na stranu, ukoliko je nekome hića, može da računa na par kutija a kad saznam novu th možda i na sve!
Tanja, nadam se da ćeš nas obradovati!
Nina, idemo dalje!
Lily, ja spadam u one koji se strašno opterećuju snovima; poželim često da pobegnem od njih, da ih zaboravim, da ih ne pamtim al` ne vredi. Svaki put, kad sam bila u programu, sanjala bih po neki karakterističan, upečatljiv, "jak" san, na osnovu koga sam znala da će ishod biti loš.Naravno, trudila sam se da taj "unutrašnji osećaj", to "predosećanje" ignorišem, da odagnam te negativne misli, da im prkosim, ali uzalud. Nikako ne mogu da se oslobodim pošasti zvane "snovi". Nadam se da ti nisi takav slučaj, ne bih nikome poželela. Uzgred, jarke i svetle boje u snu su dobar znak :D !
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Pozdrav devojčice :D

Prvo lepa vest.....ili....one druge?
Ajd, druge...važnije:
SAGA O LEKIĆIMA!
- u apoteci u Dositejevoj nema Utrg., niti su mi nudili"ispod žita"..cccc...gde živimo...
-srećom, tamo ima Estraderma!
-lik iz Mađarske..je preneo da nije našao flastere i gel...iz toga sam zaključila da je pronašao Crinone i Duphaston...ali, još ništa nije viđeno, niti isporučeno, jer se čovek vraća u Segedin već sutradan, pa će navodno nastaviti sa traganjem..da li će? Pa, u to ne mogu da budem sigurna...Ostaje da se sačeka..petak-subota...
Sutra ću otići do ove dve apoteke koje ste navele, jer TO očigledno ne može telefonom, ništa da se završi, :roll: Moram, znači, shvatih, na procenu "vizuelnu"...ličim li na nekoga kome je to stvarno potrebno, ili, sam neki in-sider! :roll:
U zemlji u kojoj je legalizovana k.....a!

Uglavnom, iscrpljujuće je to muljanje na sve strane, u isto vreme...ali izgleda da je to način... jer, uvek negde nečega nema i...sve neizvesno....

Nina,
da li si ti bolje, malo?
ne znam...možda bi trebalo da se malo okreneš poslu..koliko god da nas iscrpljuje...dobro dođe da te malo okupiraju i druge stvari, osim tretmanana....Šta misliš o tome?Pa, neki predsezonski odmor...ima srećom..u junu prilično povoljnih aranžmančića....mali odmor, za vas dvoje?

Tanja,još koliko dana, do testa?Ajd, kuc-kuc!!! :D 8) 8)
Anibla, ne pridajem snovima neku neobičnu važnost...svesno, ipak, priznajem...da se , naknadno, ispostavi da su bili krajnje idikativni...i odražavali se na neka paralelna dešavanja u stvarnosti....
Devojke,
u duhu "naših starih vremena"samo da vam kažem.... :lol: :lol: bitno je da mi sanjamo u coloru, to se dešava inteligentnim ljudima...prema tome, :roll: :o

:D
hajde, BMW..čekamo tvoj coloritni san :wink:

Mini?
Glorija?
lisy poslala sam ti i večeras pp
Kristina :D
pozz svima..
lisy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 23, 2008 10:01 pm

Post od lisy »

Lily , pokusala sam otvoriti pp. ne moze , nesto je komp u banani.
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Ne znam zašto, Lisy, poruka ka tebi je opet nije otišla......ne razumem...

Iz mađarske je stigao Duphaston/ Dobrostan/ , Divigel, a Climara flastera nema, pa je čovek, po nagovoru u apoteci uzeo Estraderm flastere/ koji se već i ovde mogu naći/....
Crinone/ zamena Utragestan/ uopšte nije našao i rekli mu da nije ni registrovan u Mađarskoj...

U međuvremenu, sinoć, mi se na pp javila Krsitina33, ponudila da mi kupi van Srbije Utragestan, danas, i javila da je našla od 100mg...i da ima samo od 100mg...A kako je u ovom mom tretman planu pisalo 2 X200mg...rekla joj da ne kupuje ovaj Utragestan, jer " dozan nije odgovarajuća"...sada saznah da na originalanom uputstvu Utrgestana nije ni naznačena doza od 200mg??!!

...tako da ....sam izvisila , za sada, za Utrgestan...
Pokušaću u subotu da ga nađem u ovim apotekama, ako ga ne bude bilo, nemam pojma...Kod Tanje pravac....ILI
Filippa, ti bi mi mogla poslati, ako ga ne nađem u subotu, jer ga ima kod tebe!!!

Pisaću ti na pp, za slučaj da ne dolaziš često na forum!

Ili da ostavim ja mob, ha??

:wink: :roll: pa da primim najviše Uskršnjih čestitki, hihihii...oh, bože....

Moram ga obezbedti do srede, jer putujem!!!
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

"I saw you in the Chat room today
The chatroom is used by many members at different places in their fertility Journey
& if they can't help with a specific question, most will be able to point you in the right direction.
I hope to see you there again if you need more help, Just send me a message.

We have a new members chat on a Wednesday evening ........."?

.................ilil................................

1 General Support .......25 on: 5/04/09, 09:34
How is everybody today?
Am packing and off tomorrow... Going to visit my family leaving dh behind.

Samo za Incey :wink:

:roll: :o ......iznenađenjce!...

:o :wink: :D :D :P
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član

Post od tanja68 »

Lili agent 007
nabla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am

Post od nabla »

Miniiiiii? :D :D :D
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član

Post od tanja68 »

Evo da vam javim da ni ja nisam uspela. Jutros sam radila kucni test i negativan je, nisam poranila jer mi je ovo 12. dan ne racunajuci dan transfera tako da je to to. Uradicu betu u ponedeljak cisto da imam crno na belo.
Ne znam kako da opisem stanje u kome sam jer ja ocigledno ne spadam u one normalne osobe koje kada vide negativan rezultat placu i isteraju tu tugu iz sebe. Nekako sam vec oguglala na sve ovo pa sam mozda i previse mirna za situaciju kakva je.
To je mozda i ono moje da ne znam da prihvatim poraz pa ga ignorisem.Evo i sada samo razmisljam o tome kako da stvorim pare za sledeci put. MM o sledecem putu i ne razmislja jer sada se to cini malo nemoguce ali ja sam totalno drugacija.
Morate priznati da je jedina titula koja mi posteno pripada miss optimizma.
Odoh sad da setam malo pa se javljam .
Odgovori