Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

:D :D :D :wink:
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

hunter napisao:Budi spremna
..da odeš u miss penziju! :wink: :D
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član

Post od tanja68 »

Podelicemo titulu miss stomak :D :D :D Lili spremi se :wink:
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

I sutra opet gadjam, ovaj put moja omiljena disciplina i mislim na sve Vas, narocito na Tanju :wink:
Drzi se i misli na najbolje!
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član

Post od tanja68 »

Hunter dobar pogled i mirna ruka danas!!!!!
Hvala na podrsci i pozdrav od miss nestrpljivost :wink:
nabla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am

Post od nabla »

Samo da javnem...rezultati genetske pretrage treba uskoro da stignu iz Londona....tako da sledecom prilikom pitajte Vuju sta je s tim....

Sve vas pusam (i Hantera, naravno :lol: :wink: )
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Nina,
mislim na tebe, danas!

:D :D :P 8) 8)

Tanja,
i na tebe ...Odlično se držiš..vidim..Bravo! :D :D :P 8) 8)

Nabla,
predpostavljam da je i tvoja nana "išla" za London? :wink: :o

Mini,,
stvarno ne znam šta se sa tobom događa?..da li si ponela komp....da li si uopšte došla...Samo se nadam da je sve u redu 8) Baš te nema...
Mini je najavila dolazak u Srbiju, sećate se..baš sam se dvoumila da li da napišem ovde...Ali, nje nema uopšte ...ni da odgovori na pp...Još od prošlog vikenda...
nisam znala prošle nedelje, nakon otkazivanja gde ću biti...Rekoh da je bio planiran put odmah, 6.aprila..ali da su zbog nedovoljno prijavljenih otkazali tu grupu...a ja se još nisam odlučila za neki drugi termin...Strah me da planiram nešto, eto, sledi taj put u R,..zbog para...Videćemo....Uglavnom, da se vratim na Mini, meni je čudno krajnje to njeno nejavljanje...čak i ovde, na forumu, još i pre puta...Trebalo je da doputuje 7.aprila...ali, nje nema na forumu i pre toga...ne javlja se ni u jednoj varijanti..........Pomislila u gužvi, pred put, ali prođe dosta vremena......???
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

............i da, da dodam...šta sam noćas sanjala....Pojma nemam šta bi to moglo značiti.................

Verovatno pod utiskom svega, dnevna razmišljanja..itd......No, jutros me probudio san:
kao neko drugi radi ivf..ali, se ta druga osoba ne vidi,..uopšte...a stalno je premeštaju sa jednog na drugo mesto...".te ovde će raditi...te tamo."..i sve tako...neko premeštanje...naravno, u snu vidim boje...plava, bela...ma, čitav ambijent...Ovo bi se već moglo premeštanje i na mene odnositi.......

...........u drugom delu sna...ja u autu....a, v.dozvola mi istekla, :wink: inače...
na padini nekoj, otvorenoj...krećem po rezultate i beta 470????
Tako sam se jutros probudila!

Nina??
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član

Post od tanja68 »

Lilka sta znaci san? Sad ce vidovita Zorka da ti kaze hahaha ako je beta 470 moguce da su blizanci u pitanju :wink: .
Veruj samo u ono sto ti odgovara i onako ne znas sta ce biti pa sto da lupas glavu sa losim :D :D :D
Ja sam videla dve rode na auto putu kad sam posla na aspiraciju a bas sam u tom trenutku mislila na tebe :wink:
Sta kazes na to?
Neeeee nisam sujeverna cini ti se.
nabla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am

Post od nabla »

Lily-an napisao: [Nabla,
predpostavljam da je i tvoja nana "išla" za London? :wink: :o
Ma ne, hihihihihihih :lol: , nije rec o mojim rezultatima, nego o rezultatima ovih koka sto su davale bris kod Vujovicke :D

Hmmmm, lep san :D

Nina ~~~~~~~
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
filippa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 12:33 pm

san

Post od filippa »

kako odmice vreme i blizi mi se termin i ja pocela da sanjam "bebasto". Zadnji san- Ja na porodjaju i istice mi nekakva krv i bojim se i nosi jednu moju spavacicu od studentskih dana i sava mi je nekako crvena(videla sam boje, znaci sanjam u koloru) i odjednom mi stomak splasnuo i kao treba da rodim devojcicu i zvace se Kristina. Cudno jer uvek pomislim da cu roditi sina, a oko eventualne devojcice ime favorit je Ana(po Kaporovoj Ani). Kristina mi cudno zato sto sam ateista, ali cudni su putovi Gospodovi. Valjda mi na ovaj nacin salje svoju poruku o mojoj "ateisticnosti".
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Filippa,
na tebe zaboravila :oops: ...
htela bih da te zamolim, ako nije problem, da vidiš ima li kod tebe ovih mojih lekića:
Duphaston od 10mg ili Dabrostan je Hrvatski..ista doza..ovde je koštao oko 10€ ..... Bokica kaže da ga ima u Makedoniji?
Crinone8%...je valjda Francuski..ne znam.baš... ili Utragestan od 200mg....

Sutra ću znati šta je nađeno i šta može bez recepta da se kupi u Mađarskoj, jer sam zadužila nekog da mi to kupi...

Hajd, vidi, pa javi ima li šta i koliko košta....od 25.aprila treba da startujem sa svim ovim što sam navela...

a, ja ću, u međuvremenu, da odem u te famozne apoteke u Bgd-u da pokušam...da nađem nešto...pa ću javiti moju sagu o nabavci lekova....

Tanja, pitaj i ti ima li Utrogestana kod tebe...mogu doći do Šapca...nije problem...hehe...na licu mesta mogu da proverim ono za najniži ABM

:wink: što si napisala na K :wink:
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Mini,
gde god da si....Pripremam ti iznenađenje!Oh, samo takvo...
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član

Post od tanja68 »

Lili pa ima meni mm uzeo u petak kutiju. Samo dodji da se licno uveris u sve samo stavi naocare za sunce da te moja lepota ne oslepi. HAHAHA ajde dogovaramo se za sve kombinacije na pp. :wink:
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

...tek sada videh da nije otišla pp za Lisy i Mini...
Odgovori