Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
nina68
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Okt 11, 2008 4:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nina68 »

Hvala Gala, iscitala sam tvoje dnevnike, samo napred.
Mene ne boli stomak, od treceg dana uvece par dana neko tistanje, ja se smirim, do ujutro prodje, uglavnom samo bole grudi.
Tanjce, srecno tamo, pa se cujemo kad budes mogla da nas izvestis.
Gde ste devojke...
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

Devojčice,
samo hrabro!
Upravo dobila mail od ove engleskinje, sa smrznutim, BFP! To je ono što ja tražih od Minike da napiše, šta ova skrećenica znači :wink: Big Fat Pregnancy!!!!

A to , lutke moje, znači: Trudnoća!!!
To je već druga trudnoća, za mesec dana ovoj mojoj sluđenoj doktorki!!!
Ha, još mi ne šalje protokol medikamenata, i danas da naručim/ a ne znam šta/ neće mi stići.,...za 12 dana!
Sve sam joj rekla....
Ali, nema još ništa....
Nema lekića......pa, šta ću...............Nema.

Tanja, nek se muž uključi na forum, pa neka pročita, umesto, utregestana-ova moja šaškasta dr. iz Rusije..predvidela Crinone 8%..to je to, samo, kako BMW reče "malo gospodskije", a ti draga, naravno, zaslužuješ sve gospodstveno!! !:wink:

Mini, pa gde si ti?!?
Ivana, često pomislim na tebe!
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Srecno objema!
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

hunter napisao:Srecno objema!
Cu' mene, objema... Ccc, srecno Vam bre svima!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Od Tanje pozitivne vesti :lol: :lol: :lol: Lezi!
nina68
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Okt 11, 2008 4:17 pm

Post od nina68 »

Draga tanja, samo napred, ja na zalost izlazim na ovoj stanici. Svi simptomi su tu, ali negativni. Uradila i kucni testic, nista. Sve u meni vristi kako znam da nije uspelo. Uffff, ne znam vise sta bih rekla, vec sam na doktoru napisala.
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

:(
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Nina, baš mi je žao!
Šta da ti kažem...Planirajte odmor ...to će vam sigurno značiti...ipak.

Toliko sam već premorena od traganja za lekovima, e-mailovanjem sa klinikom...I psujem ih najstrašnije...jer mi tako lakše...Usuditi se i reći da to nije njihov problem, što u mojoj zemlji nema lekića koji oni predlažu, nešto mi ne spada u human reproductive...Hm, te da to nije razlog da ih požurujem u izradi novog tretman plana...kako bih ih blagovremeno nabavila??? Interesantno, vrlo???Požurivanje?Sama dr, najavila da će za vikend poslati..taj protokol novi...
Ma, neću ni da prežvakavam to ispočetka....

Danas mi rekoše iz jedne apoteke, da su imali vrlo neprijatno iskustvo, prilikom boravka u Rusiji...Možda je moj prvi utisak bio ispravan??!

Idem na odmor, za dan-dva...nadam se da ću se oporaviti od ove agonije...Svi se ugoje..bar većina..od hormona...ja sam oslabila prilično...To nije dobro...I, ne znam šta bih dodala...dalje...
Fizički se osećam iscrpljeno...Sada samo razmišljam da nađem mogućnost odlaska na neko malo putovanjce...Samo to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mini, brinem se za tebe!!!

Hunter, thanks na podršci!Pozdrav našoj Tanji!
black magic woman
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm

Post od black magic woman »

Pozdrav devojke.
Nisam se dugo javljala što zbog nedostatka vremene,što zbog kvara kompjutera.Vidim,na žalost, da ima i loših vesti. Nikada nije kasno izraziti saučešće i ja to ovom prilikom zelim da izrazim Ivani.Čudni su putevi gospodnji, svaka od nas ih oseća na svojoj koži drugačije.

Lily,šta tebi da velim.....drž' se devojko.

Tanja napred i da nas obraduješ,dugo nije bilo lepih vesti ovde.

Nina, možda si preuranila.

Nabla šta bi sa tobom?

Anibla,ne javljaš kako je prošao razgovor sa Ljubićem.

Mini, sreza li muža?

Mislim i na vas ostale.

Kod mene nista novo,zato valjda i nemam želju da pisem.Drž'te mi fige da u ovom ciklusu bude ok.

Ljubim vas sve i navijam za nas.
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

NE ČITATI OVAJ POST....umara....
Posle svega...matematika: „trebovanje“..još jedno...trebalo bi da je poslednje...
Climara-ne postoji u Srbiji,
Divigel, nije ni registrovan
Duphastan ..nije ni registrovan..Zamena je utešni Dobraston...ali, ni njega nema na tržištu od pre dva meseca..
Crinone..registrovan..ne zna se kada je poslednji put bio u apotekama...Alternativa Utragestan...ali, ni njega nema...u svakoj baš apoteci....te ostaje , meni za sada, nepoznato gde ga ima...
ŠTA I KOLIKO MI TREBA DO 25.APRILA, DO 8.MAJA, OD 16 MAJA DO 30 MAJA, DO 3.JUNA, OD 3. ILI 5. JUNA DO ..NAREDNIH 12 DANA....

Ako je danas 9.april......
Ako do 8.maja treba da nastavim sa Climara flasterima i Divigelom/ uz aspirin i folnu, ostale „pojačivače“ne računam/...
....Ako u jednoj kutiji Climare ima 4 flastera...koje menjam na svaki 4.dan...a ja imam još 2 flastera Climare...
..i ako je pauza između 9-16.maja...a na ovoj terapiji sam do 30.maja....i ne računajući pauzu koristim paralelno i flaster i gel.....

...i ako u jednoj kutiji Divigela ima 28 paketića gela, od 1 mg....a koristim 2X1 u toku jednog dana...i tih paketića imam 14 trenutno...I ako imam 2 kutije ovog gela od 28 paketića, ali od 0.5mg...i ako od 8. Maja ne koristim više 1 paketić od 1mg dva puta dnevno,. Već jedanputa dnevno...od 1mg....
KOLIKO MENI TREBA DIVIGELA, do 30.maja?KOLIKO MENI TREBA JOŠ CLIMARA FLASTERA?

Ako od 25.aprila koristim 1 X dnevno Crinone do 8 maja, a u kutiji ima 15 tuba, koliko meni treba Crinone preparata, ako na to dodam i da ga od 30.maja koristim do transfera i verovatno 14 dana, posle transfera, ali dva puta dnevno,
KOLIKO MENI TREBA PAKOVANJA?
Ako od 25.aprila koristim Duphostan 1x10mg..do 8.maja, koliko meni treba kutija-valda jedna, ako je najmanja količina od 20pill...ili 30, ili 60, ili 90......ja sam naručila od 20.
ZNAČI, JEDNA KUTIJA!

Da ne bih komplikovala, izuzela sam iz matematike 12 komada Estraderma flastera, od 50mg..koji bi mi zamenili Climaru, i koje sasvim slučajno nađoh danas, te kupih, ako mi do utorka ne stigne „gore“ izneto deskriptivno trebovanje...
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lily-an »

Uz sve ovo, ide svakodnevno braon tabletica Cikloprogynove...a od 16. maja dodajem običnu Proginovu 1x2mg....

Da li je normalno da sve ovo pijem, pitam se, mažem i lepim.....................................................................
ANIBLA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 2:28 pm

Post od ANIBLA »

Lilika, ako posaljes jos neki post nalik ovom poslednjem, postacemo sve "trajno frigidne" (sto bi rekla Isidora Bjelica)! Salim se,naravno,razumem te skroz.
BMW, razgovor sa Ljubicem nije bio nesto narocito,osecala sam se kao "na saslusanju" posto je bila prisutna njegova asistentkinja kao i glavna sestra.Krajem aprila idem kod Vujovicke sa rezultatima iz Konzilijuma.Mislim da nece biti nikakvih iznenadjenja tj.rezultati ce biti "ocekivani"(AMH, inhibin B).Jedino iznenadjenje bi bilo da mi je,u medjuvremenu, riknula stitna zlezda ili nesto slicno!Uhh!
Ninu i Tanju stalno mesam, u svakom slucaju obema zelim srecu!
Nabla je,vidim,vredna kao i uvek.
IVANA, mnogo mi je zao.Pomisli samo na to da tvoja mama sigurno ne bi volela niti zelela da te vidi tako tuznu i neutesnu, pogotovo zbog cinjenice da si u drugom stanju.
lisy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 23, 2008 10:01 pm

Post od lisy »

LILY,
mogli bi jos izracunati koliko si se samo psihicki potrosila i samo se nadam da u toj matematici ima konacno rjesenje.Ja imam utragestana dvije kutije(nadam se da je datum dobar) ako mislis da mogu na vrijeme poslati,dogovorimo se............

Poz
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

Evo i mene!!! Dobila par minuta za kompjuterom pa da se javim.

Nina znas da sam cula sve, tome sluze drugari zar ne? Stvarno mi je zao jer osecam da sve gubimo snagu u poslednje vreme ali moramo izdrzati nema drugog izbora. Po ko zna koji put iz pocetka ali sta ces. Jaka si znam jer sve ono pre je bilo mnogo teze.

Ja naravno nista jos ne znam rano je za bilo sta. Neizvesnost i lezanje me ubija ali nije mi prvi put. Spremna sam i na dobro a i na lose videcemo.

Pozdrav svima evo mm me vec proziva da se vratim u krevet. :wink:
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Budi spremna samo za dobro! Na lose si vec navikla!
Znas da te podrzavam i sutra dok gadjam!
DRZIIII SEEEEE!
Odgovori