( inspiraciju mi je prekinuo ulazak mm)...

U prostor!Mentalni i emotivni!
Poenta "demokratske"odluke

da ću biti tamo gde komunikaciju ostvaruju osobe, čije postove čitam na stranicama ove teme...jer, držim do vašeg mišljenja, do vašeg off mišljenja,humora, vrcavosti,...forumske solidarnosti...ne, neću da nabrajam,niti ću da imenujem bilo koga, sem jedne od vas, slučajno, i vi znate da je slučajno.
Evo, vratite se na Ninino obraćanje, prilikom registracije, i prijavljivanja kod nas...
Nina, ne treba ohrabrenje tebi od mene, pred sami postupak, to ćeš naći u sebi, pre svega, sm, i već znaš sama gde i kako...
Ali, reče žena, u par rečenica....Sve o nama, ovde.Tada.
Inače, iz tvojih postova, u poslednje vreme, vidi se sveži, novi duh, bila si baš u mračnoj fazi....kuc-kuc
Snaga i kvalitet svake se ogleda u svojim osobenostima: kod nekog dosledan,temeljan i utaban stav i pristup, kod drugih, podizanje, i to maestralno, ....niste same možda svesne demonstracije snage i dominacije, koja proizilazi i kada ste/ sam nja-nja-nja...
dabome, da je potpuno ljudski biti i slab, ranjiv, ma, moliću, ko nije?Ali, samo oni koji shvate da život pripada borcima i hrabrima....imaju šansu, a one postoje da ih grabimo...
Treći faktor...Sreća!Sa velikim S!To već nije do nas...Ali, u zajedničkoj komunikaciji možemo je prizivati!
U Srpskim narodnim izrekama stoji: bolje imati sreće, nego pameti!Zbog toga, ni jedna ne treba da pada ni u kakav bedak, ni sada, a ni u nekom budućem planiranju i odvijanju stvari u ličnom životu!
Znam da sam preterala,ali, to sam ja!
zaključak,gde god da ste, tu sam i ja...samo, malecko razumevanja, ako može, za staru naviku, sada pred put!