Pristup Nemice je totalno pogresan. Ona ne bi sebi smela da dozvoli da se njeni stavovi i osecanja prelivaju na pacijente, njen zadatak bi trebalo da bude da tebi olaksa put donosenja odluka, da ti iskristalises sta zelis, koji su tvoji strahovi vezano za donaciju, da li su ti strahovi za tebe opravdani ili maskiraju neki drugi problem i kako da ih prevazidjes ako se daju prevazici.
Ona kao da nikad nije cula za fenomenolosko polje i Rodzersa

Imam jedno pitanje- objasni mi zasto supresija jajnika daje manje folikula u postupku i da li supresija dovodi do manjeg broja antralnih folikula u narednom ciklusu (ako da- zasto i kako?).
Vago, da li znas tacno gde se Miljic nalazi u Klinickom centru. Napravila sam jednu glupost. Uradila sam sve analize koje NIJE trazio a ono jedino sto je trazio nece biti gotovo do 10.03. Potpuno sam smetnula s uma da se toliko dugo ceka na rezultat. Ceo ovaj ciklus mi je poceo traljavo. Valjda sto se covek vise upinje da sve bude pod kontrolom, konci mu jedan po jedan klize iz ruku.
Tacno je da s godinama opada i kvalitet jc, ali to ne znaci da su tvoji spontani bili posledica toga. Dva puta si imala odlicne embrione (da li su bili u fazi blaste?). Ja cesto funkcionisem na osnovu osecaja i imam izuzetno jak osecaj da su tebi upravo antikardiolipinska at napravila problem. Osecaj je toliko jak da bih smela da se kladim. Drugo, fsh ti je odlican i pravis dosta folikula na stimulaciji- rezerva za tebe jos uvek nije problem. To sto je jedan ciklus fsh bio 6 a drugi 8, to su normalna variranja, jer se ne izucuje u svakom ciklusu jednak br. jc.
Na SC-u se javila jedna zenska koja je voljna da donira svoje jc. Mislim da je to ona sto se i ranije nudila. Nju interesuje druga strana procedure. Pozvacu je na nasu temu cisto da vidi kako to izgleda iz naseg ugla.
Anna, BMW drzimo ooooogrmne fige

Kikice, nadam se da izdrzavas. Mi cemo izgleda da se psihicki istrosimo pre nego sto uopste udjemo u postupak. Bar se ja tako osecam. Ispucala sam se pre vremena