Lily,jos malo....naravno da ces se vratiti trudna.Rekoh ti ja da se osecam kao baba Vanga,sve predskazujem,pa tako kod tebe,moje vibracije govore,svi moguci izvori,cak i kugla pokazuju bebce,a mozda i dva

Vreme,zao mi je sto ti predlažu donaciju.kada su meni rekli još davno,nikako nisam prvo to prihvatala i tako su prolazile godine sve se nadajuć ( još uvek se nadam) da će se desiti čudo i da ću dobiti svoje dete.Ali sam onda počela drugačije da razmišljam i u tome vidim šansu da i ja postanem majka.
Ja sam radila donaciju sa poznatim donatorom kod Radunovića u BIS Intermedikusu,ako ti bude trebala adresa aći ću je.Moje iskustvo nije bilo pozitivno,jer na mene nisu ni obratili pažnju,gotovo da sam sve morala sama da tražim,preglede,briseve,uz.Nisam mogla da verujem,jer je svakako jedan od bitnih uslova za uspeh i pripremljenost primaoca,endometrijuma,da li nemas nekih bakterija,virusa...
Znam da samo on radi (ili je bar tada pre tri godine radio) sa poznatim donatorom kod nas u Srbiji.
Nemoj da te obeshrabri moje iskustvo,idi sama,porazgovaraj i stvori sama sliku.Ono sto je mene odvratilo od njih je i to sto oni nemaju zamrzivač,tako da ako ti donatorka stvori više embriona moraju svi biti iskorišteni u tom postupku.Meni su vratili šest!!! Time se i mogućnost ponovnog pokušaja( pitanje je da li bi donator ponovo prolazio kroz ceo proces ) smanjuje.