Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Apr 04, 2008 4:38 pm
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Okt 11, 2008 4:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Srecna svima Nova godina! Meni je prosla bila najgora u zivotu i vise sam nazdravila njenom kraju nego pocetku nove. Simbolicno, prvog januara krenula sam sa kontraceptivima.
Pre toga sam ponovo vadila hormone treci dan(secate se da me je neprijatno iznenadio FSH od 11,4). Eto sad je 7,7 dal' su smokvice pomogle posle mesec dana ne znam...ali malo mi je lakse. Lh je oko 5, mislim... Istina prosli put sam prvi put vadila u nekoj novoj lab. Beo-lab, ranije sam uvek vadila u Pasteru i ovaj zadnji put. Da li zbog razlicitih labaratorija moze biti takva razlika. Malo mi je neobicno da toliko pada. Ili je on prosto poceo da luduje?
Pre toga sam ponovo vadila hormone treci dan(secate se da me je neprijatno iznenadio FSH od 11,4). Eto sad je 7,7 dal' su smokvice pomogle posle mesec dana ne znam...ali malo mi je lakse. Lh je oko 5, mislim... Istina prosli put sam prvi put vadila u nekoj novoj lab. Beo-lab, ranije sam uvek vadila u Pasteru i ovaj zadnji put. Da li zbog razlicitih labaratorija moze biti takva razlika. Malo mi je neobicno da toliko pada. Ili je on prosto poceo da luduje?
Evo i ja da se pridruzim cestitkama za Novu godinu i Bozic.
Ivana - nadam se da mucnina prestaje polakol... ~Cuvaj se...
Jeso - pazi se i drzim palceve za prvi uz
Nabla - lep provod u Turskoj, nadam se
Lilika - super vesti za endo... Kad ides?
Kikice - kad nam stize Jovan? Trebalo bi uskoro, zaR ne?
Kristina - zao mi je za neuspeo ciklus...
Daj si malo vremena...
Juicy - kako si nam? Da li razmisljas o novom pokusaju?
Cao svim novim devojkama na forumu.... Veliki pozz i pusa...
Nista novo kod mene
Nema nekih pomaka, ali mislim da ce biti nekih razresenja ove godine. Odmor mi je prijao... Mada paritet funte i evra je bio sok za sistem... I bilo je sve jako skupo, a Spanci malo prokleti pa su nabili cene mnogo vece nego prosle godine... po sistemu da izmuzem kravu dok jos ima mleka.... Mislim da me nece videti u skorije vreme...
Valja da trazim posao od sutra...i da se prijavim na biro bogme, sto do sada nisam radila nadajuci se da ce moja nezaposlenost biti vrlo kratkotrajna...
Da upotrebim Jesinu sahovsku analogiju... Malo se osecam u mat poziciji trenutno...
Volim vas sve .... Big
Ivana - nadam se da mucnina prestaje polakol... ~Cuvaj se...
Jeso - pazi se i drzim palceve za prvi uz
Nabla - lep provod u Turskoj, nadam se
Lilika - super vesti za endo... Kad ides?
Kikice - kad nam stize Jovan? Trebalo bi uskoro, zaR ne?
Kristina - zao mi je za neuspeo ciklus...

Juicy - kako si nam? Da li razmisljas o novom pokusaju?
Cao svim novim devojkama na forumu.... Veliki pozz i pusa...
Nista novo kod mene

Valja da trazim posao od sutra...i da se prijavim na biro bogme, sto do sada nisam radila nadajuci se da ce moja nezaposlenost biti vrlo kratkotrajna...
Da upotrebim Jesinu sahovsku analogiju... Malo se osecam u mat poziciji trenutno...
Volim vas sve .... Big
I od mene, SREĆNA SVIMA NOVA 2009.!SVE NAJBOLJE VAM ŽELIM!
Kako god zvučalo starinski i frazeološki,ipak, iznad svega, dobro zdravlje svima, kao i vašim najbližima!Tada je sve jednostavnije planirati, organizovati...ostvariti!Bez napora.A toga je valjda svima nama i previše!
Takođe, drage moje, želim vam reći, da iako nam se učini da vreme neumitno i brzo prolazi, ipak, godina je dugaačka...Treba nam i malo sreće.Uvek dobro dođe.
Nastavite da negujete duh koji svaka nosi.Plemenitosti nam, sigurno, ne nedostaje!
Ukradite u Novoj god. i vremena samo za sebe.Radite stvari koje volite, u kojima uživate!Ili ih bar povremeno priuštite.
Probelemi koji su rešivi, biće kad tad rešeni.Oni koji nisu, pa, njih ćemo prihvatiti, ne zaboravljajući da život osim loših, čine i lepe stvari!Ima ih, samo da ih primetimo. Da ne kvarimo sadašnjost razmišljajući o budućnosti, još gore, o prošlosti!
Da ne bude neprijatnih iznenađenja...
Ići dalje, slobodno,....u skladu sa svojim mislima, telom, intuicijom...
Kikici, Ivani,Ješi,...pa, za vas drage moje, počinje definitivno drugačiji, skoro novi život...Želim vam da trudnoća, odnosno porođaj, u vaš svet donese lepe i zdrave bebice, da delić tog vašeg univerzuma podelite , ovde sa nama, jer ćemo se iskreno radovati vašoj sreći!
....ja malo putovala, malo se ponovo prehladila, što me prilično rastužuje ta bolešljivost, ali dobro, ništa ozbiljno....Odmah na posao...Sada božićna spremanija, sarmice

Poslala mail dr. Olgi, ali još nema abera...Dobro, praznici su i tamo...Valjda zna da imam još jednu tableticu, pa ciklus...ne znam kakav će biti njen komentar, obzirom da je insistrirala na takoj dugoj pripremi...Nisam očekivala da bi tako brzo otišao na te dimenzije...A, videh da su na ff neke radile standardan ivf sa endo od 6 mm, da li je to moguće?
Lično, ja nisam spremna da idem pre kraja februara...pa sad kako će biti videćemo...
---------------------
Nabla,prođe li taj Novogod. aranžman?

BMW, Anibla, a gde se vi izgubiste?
E, Ivani nisam rekla da sam je sanjala....zna Nabla..ali, to je bilo još dok nam se nije javljala po izlasku iz bolnice....Šta ću mislila sam, tada...Ali, noćas sanjala i Miniku...i na nju sam mislila

Inače, nije mi jasno iz kog se razloga ovde provlači ljubičasta boja...koju inače ne nosim, skoro ni u detaljima...Ali, rano jutros sanjala Mini...rekoh, mislila na nju...Evo Minika, tebe u mom snu:
srednje visine, smeđa kosa,malo tamnija, šiške, dužina do ramena, ravna kosa, farmerke, ljubičasta bluzičica, izraz lica: upitno-zbunjen, da ne kažem bl....v

Okruženje je bilo beličasto, sivo, kao neki veliki hol, sa puno buke, glasova drugih ljudi....ali, ih ne vidoh u snu...Gledala si sa dna stepeništa u nečijem pravcu, kao pogled naviše...U koga, gde...to se nije videlo...
Šta to znači?Ne znam.Možda Mini ima odgovor!
Vraćam se u kuhinju,a i žito je tu....

Sve vas ljubim i pozdravljam!
ps. Neverovatno, na ff, na temi Rusija, postoji devojka sa nikom Lily17...ali, nisam to ja...Krajem januara ima zakazano u Avi...Hmm, složila sam se sa njemim opisima...prilično, ha, opširna kao ja, primetila neke detalje...koji su i meni zapali...baš neobična koincidencija....
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm
ZELIM SVIM FORUMASICAMA NA OVOJ TEMI DA POZELIM SRECNE NOVOGODISNJE I BOZICNE PRAZNIKE.
Zelim da nam od ovog dana sve krene na bolje, da za sve imamo snage i volje,da nadjemo u srcima mesta za nove ljubavi, nova interesovanja,radujemo malim stvarima koje zivot znace,da vise uzivamo u zivotu (onakvom kakav nam je Bog trenutno uredio), da dobro cinimo i nadamo se da ce nam se vratiti bolje i vise, da istisnemo raznorazne ljubomore iz nasih srca, bez suza , sa osmehom i velikom NADOM U OSTVARENJE NASEG ZAJEDNICKOG SNA U NOVU GODINU!!!
I devojke, ne moze ni poledica dugo da traje, mi koje smo se toliko puta okliznule,pale,zaplakale od bola jer nas je pad povredio....moramo brzo da ustanemo (ipak je hladnjikavo na ledu, zebu jajca)..sinuce sunce...a i ako potraje klizaljke na noge i plesimo po ledu (samo nemojte da pokusavate da izvodite piruete, mnogo BOOOOLLIIIIIII!!!!!
Voli vas i ljubi vasa BMW
Zelim da nam od ovog dana sve krene na bolje, da za sve imamo snage i volje,da nadjemo u srcima mesta za nove ljubavi, nova interesovanja,radujemo malim stvarima koje zivot znace,da vise uzivamo u zivotu (onakvom kakav nam je Bog trenutno uredio), da dobro cinimo i nadamo se da ce nam se vratiti bolje i vise, da istisnemo raznorazne ljubomore iz nasih srca, bez suza , sa osmehom i velikom NADOM U OSTVARENJE NASEG ZAJEDNICKOG SNA U NOVU GODINU!!!
I devojke, ne moze ni poledica dugo da traje, mi koje smo se toliko puta okliznule,pale,zaplakale od bola jer nas je pad povredio....moramo brzo da ustanemo (ipak je hladnjikavo na ledu, zebu jajca)..sinuce sunce...a i ako potraje klizaljke na noge i plesimo po ledu (samo nemojte da pokusavate da izvodite piruete, mnogo BOOOOLLIIIIIII!!!!!

Voli vas i ljubi vasa BMW
Topic: Russia is Expensive and Difficult!!-If Id known this I would opt for elsewhere!! (Read 28 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
lily17
Full Member
Bubbles 8
Russia is Expensive and Difficult!!-If Id known this I would opt for elsewhere!!
« on: 5/01/09, 16:32 »
I must point out the clinic in AVA Peter is fine, the standard of care seems good, and be all accounts they have very good results, but the hassle we've been having with flights, hotels, and visas really is not worth the effort...and the expense is just ridiculous!!! I feel like giving up!!
We have been trying to arrange for our transfer visit, scheduled for 21st Jan. As we want to use fresh sperm, DP has to arrive much earlier and wait for me to arrive, as we cant afford to both stay in Russia for 10 days for the whole proceedure. The hotels are soooo expensive,and the flights are over £300 each return, and visas.....no-one told us that the whole of Russia including the Uk embassy staff close down for around 2 weeks in Jan to celebrate New Year, because of this we cant get a normal visa for normal time processing so need fast track one at £200 EACH!!!! Ive nearly fainted at the cost- but its that or nothing so we have to pay it.
We have also been informed that we wil not be allowed another visa for around 6 months as we have already had 2 entries as tourists in quick succession, so that means if the DE treatment doesnt work first time and we have any spare frozen embryos we want transferred we have to wait quite some time which is frustrating and annoying.
I would have definately chosen Cream if I had known all this before, Spain is mush cheaper to get to, cheaper to stay and cheaper to eat out etc. and there are no restrictions on entry and visas etc.
And the Euro has just crashed against the pound so its made the price of the treatment rocket at €5655 earlier last year it would have been much cheaper- now its almost 1 for 1!!!
BIG sigh! why is nothing easy???
depressed karen x
.....evo kako piše žena iz Engleske, koja će raditi 21.januara Et...U Rusiji, u Avi....
sa nikom Lily17 
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
lily17
Full Member
Bubbles 8
Russia is Expensive and Difficult!!-If Id known this I would opt for elsewhere!!
« on: 5/01/09, 16:32 »
I must point out the clinic in AVA Peter is fine, the standard of care seems good, and be all accounts they have very good results, but the hassle we've been having with flights, hotels, and visas really is not worth the effort...and the expense is just ridiculous!!! I feel like giving up!!
We have been trying to arrange for our transfer visit, scheduled for 21st Jan. As we want to use fresh sperm, DP has to arrive much earlier and wait for me to arrive, as we cant afford to both stay in Russia for 10 days for the whole proceedure. The hotels are soooo expensive,and the flights are over £300 each return, and visas.....no-one told us that the whole of Russia including the Uk embassy staff close down for around 2 weeks in Jan to celebrate New Year, because of this we cant get a normal visa for normal time processing so need fast track one at £200 EACH!!!! Ive nearly fainted at the cost- but its that or nothing so we have to pay it.
We have also been informed that we wil not be allowed another visa for around 6 months as we have already had 2 entries as tourists in quick succession, so that means if the DE treatment doesnt work first time and we have any spare frozen embryos we want transferred we have to wait quite some time which is frustrating and annoying.
I would have definately chosen Cream if I had known all this before, Spain is mush cheaper to get to, cheaper to stay and cheaper to eat out etc. and there are no restrictions on entry and visas etc.
And the Euro has just crashed against the pound so its made the price of the treatment rocket at €5655 earlier last year it would have been much cheaper- now its almost 1 for 1!!!
BIG sigh! why is nothing easy???
depressed karen x
.....evo kako piše žena iz Engleske, koja će raditi 21.januara Et...U Rusiji, u Avi....

Lilika, Lilika... samo se nedaj....
Cao svima za Bozic....
Lilika - ja moram priznati da sam odustala od Rusije zbog gore navedenih razloga... A jos kad uzmes u obzir ovu zimocu.. Brrr... Evo i ovde su temperature kao nikad ...way ispod nule.... Mrak
Sto se tice sna... Bice da mastam da dobijem neki dar s neba, jer na dnu stepenica nije lepo bar ne trenutno... Ljubicasto volim... defo.... Tamno smedja kosa.... spot on.... nemam siske...big knockers, though... i sad sam vise debela nego mrsava... treba defo da izgubim koju... Ugojila se od letos 6 kila....
Ja se evo vratila sa intervjua... tj izrabljivali me celi dan kao 'trial' da vide da li im se svidjam.... Kontrakt do kraja skolske.... Uhhh..... da nije ova kriza odbila bih bez razmisljanja... Uopste mi se ne svidja... Ovako rekla da imam jos jedan intervju i pobegla kuci....da se sakrijem u krevet i razmislim malo... Valjda ce jos neko da me zove....
mm poceo toliko da pije da sam zvala AA (alcohol anonymous) da vidim sta da radim.... Ja sam bas iscrpljena i umorna od svega... UHHHHHH
Bas me isprepadao...
Dobre vesti.... burazer koji je imao krs ivf- ova za prvo dete, inace isto godiste ko muz, ceka 2 dete... donor, ali nece da kaze naravno... Uspelo iz drugog pokusaja... Bebica stize za 3 nedelje, a ja eto nisam znala ni da je uspelo...
... Svima srecan bozic
ODOH JA da spavam...
Volim vas sve... bas ste slatki sa lepim zeljama i porukama za Novu godinu....
Mamama - sve naj... sto ce da bude uzbudljivo svaki mesec pa nadalje....
BRAVO, BRAVO .....
Cao svima za Bozic....
Lilika - ja moram priznati da sam odustala od Rusije zbog gore navedenih razloga... A jos kad uzmes u obzir ovu zimocu.. Brrr... Evo i ovde su temperature kao nikad ...way ispod nule.... Mrak
Sto se tice sna... Bice da mastam da dobijem neki dar s neba, jer na dnu stepenica nije lepo bar ne trenutno... Ljubicasto volim... defo.... Tamno smedja kosa.... spot on.... nemam siske...big knockers, though... i sad sam vise debela nego mrsava... treba defo da izgubim koju... Ugojila se od letos 6 kila....
Ja se evo vratila sa intervjua... tj izrabljivali me celi dan kao 'trial' da vide da li im se svidjam.... Kontrakt do kraja skolske.... Uhhh..... da nije ova kriza odbila bih bez razmisljanja... Uopste mi se ne svidja... Ovako rekla da imam jos jedan intervju i pobegla kuci....da se sakrijem u krevet i razmislim malo... Valjda ce jos neko da me zove....
mm poceo toliko da pije da sam zvala AA (alcohol anonymous) da vidim sta da radim.... Ja sam bas iscrpljena i umorna od svega... UHHHHHH
Bas me isprepadao...
Dobre vesti.... burazer koji je imao krs ivf- ova za prvo dete, inace isto godiste ko muz, ceka 2 dete... donor, ali nece da kaze naravno... Uspelo iz drugog pokusaja... Bebica stize za 3 nedelje, a ja eto nisam znala ni da je uspelo...
... Svima srecan bozic
ODOH JA da spavam...
Volim vas sve... bas ste slatki sa lepim zeljama i porukama za Novu godinu....
Mamama - sve naj... sto ce da bude uzbudljivo svaki mesec pa nadalje....
BRAVO, BRAVO .....
HRISTOS SE RODI! Zelim vam svima SRECAN BOZIC, sve vas ljubim i mislim na vas!
Lily, hisam znala da si me sanjala
Znaci ti za mesec dana na transfer, zar ne? Molim te naas izvestavaj o svemu, da li su ti vec nasli donatorku?
Ja juce bila na prvoj analizi beba (morfologija) i bas je smesno videti ih na ekranu kako se vrte, pomeraju, jedan je poskocio par puta na nogama. Svaki ima svoju kucicu - odvojeni su jednom pregradom. MM ih zove kolutici.
Inace, ja se prilicno dosadjujem kod kuce, osecam se kao neki beskorisni trut, ali nemam izbora. Nesto sam mislila da pocnem da ucim jezik ali ne mogu da se opredelim izmedju grckog i ruskog
Lily, hisam znala da si me sanjala

Znaci ti za mesec dana na transfer, zar ne? Molim te naas izvestavaj o svemu, da li su ti vec nasli donatorku?
Ja juce bila na prvoj analizi beba (morfologija) i bas je smesno videti ih na ekranu kako se vrte, pomeraju, jedan je poskocio par puta na nogama. Svaki ima svoju kucicu - odvojeni su jednom pregradom. MM ih zove kolutici.
Inace, ja se prilicno dosadjujem kod kuce, osecam se kao neki beskorisni trut, ali nemam izbora. Nesto sam mislila da pocnem da ucim jezik ali ne mogu da se opredelim izmedju grckog i ruskog

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Drage Moje Sve...
Kikice, Jeso, Ivana, Jusy, Mini, Lily, Lisy, Rikikiki, Kristina, Holly, Vago, BMW, vremejezabebe, Fillippa, anibla, nevena, danijela, draga, lilihip, luna, nova, rolnice, lady of the mountain, bojanna, sanjalice, branka40, Anna40, Anna03, nina 48, virna, andjela32, Gloria, drBokice i Galo (ako sam nekog ispustila neka mi oprosti)
...Sretna, zdrava i plodonosna (u svakom smislu) nam NOVA GODINA.
I naravno... MIR BOZJI, HRISTOS SE RODI
ps. Mi se vratismo bolesni...smrzli se tamo..
Kikice, Jeso, Ivana, Jusy, Mini, Lily, Lisy, Rikikiki, Kristina, Holly, Vago, BMW, vremejezabebe, Fillippa, anibla, nevena, danijela, draga, lilihip, luna, nova, rolnice, lady of the mountain, bojanna, sanjalice, branka40, Anna40, Anna03, nina 48, virna, andjela32, Gloria, drBokice i Galo (ako sam nekog ispustila neka mi oprosti)
...Sretna, zdrava i plodonosna (u svakom smislu) nam NOVA GODINA.
I naravno... MIR BOZJI, HRISTOS SE RODI
ps. Mi se vratismo bolesni...smrzli se tamo..
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
Nabla, dobro nam se vratila
Smrzli,a?
I ja maštam o nekoj morsko-zimskoj varijanti( samo maštam)
i da, razmišlajala da su hoteli bez grejanja...nije dovoljna spoljna temperatura od 16,17,18C...Nije tamo bilo, valjda, hladnije...ne bi trebalo...Kada prođe prehlada, ipak, biće ti drago da ste malo negde utekli!
Ivana,
da, da, sanjala...ali, kuc,kuc, bilo...prošlo....
A jel se vidi stomačić? Možeš još uvek da nosiš svoju odeću ili "moraš"
u shopovanje?Znaju li na poslu, konačno?Eh, setih se one tvoje kolegenice što se jogunila za tvoj odmor...Eto dokaza o opravdanosti odsustvovanja i šefu, i diši...ako im je uopšte bio potreban...Samo ti lenstvuj, iha, šta bih dala za pidžama varijantu ...ceo dan po kući...uh!
Mini, thanks!
No, iako traže ono biće da se odnosi na isplatu po prvoj odluci...(Sorry ostalima).
Ispravno postupila što si zvala AA!Ne znaš koliko je to uzelo maha dok te nije bilo...
Znaš, ja bih ti dala jedan savet...neobavezni...a ti vidi sama...Mislim, ne moraš ti čekati "dža" ili "Bu" da se dogodi...pa da vidiš kako ćeš i sa kim ćeš dalje...
Ovo je 21.vek!Nije neophodno da se brak formalno prekine...da bi se dogodile neke stvari...već paralelno, draga moja...Okreni se oko sebe, vidi gde si ...Ne mogu da verujem da tvoj vrcavi humor ne može biti deo tvog šarma koji ne bi primetili drugi muškarci, pa makar to bili i britanci
To je lepota koja nedostaje ženama...a pleni kod muškaraca...Izađi negde...nemoj samo u te pubove njihove...mislim, melanholične i šizik..idi u one akademske...hihihiiii, bez tvog hubbyija... 
Ne znam zašto, ali ja imam utisak, da iako ti deluješ kao jedna naočita žena, kada tm kaže, tj. podigne prst ne bi li ti rekao: NO,No! Da se ti kao neko detence pokunjiš...i, odeš ispod jorgana!? Čini mi se tako...ma, uhvati ga za ruku, posadi za sto, i reci mu/ tuci ga istim oružjem, al ne pominji mu tretmane/ ....izmenjenom i bojom i tonom glasa, pa kaži mu da će ostati i bez posla i bez tebe krene li to tako i dalje...on se toga , rekla bih, najviše pribojava...mada, teško da će iko priznati da konzumira alkohol...to tako ide kod ljudi sa ovom vrstom sklonosti...nemoguće izvući potvrdu te istine...Šta možeš da očekuješ od njegovog spermocitorgrama u ovoj kombinaciji....cigarete+alkohol .Ništa dobro...
Što se posla tiče, ako misliš da imaš još alternativa, ti nemoj da prihvataš, ali da ti je stvarno potreban, trebala bi...Pa, i to je neki prozor u svet? Nekima ceo svet!
Inače, iz Rusije još nema abera
Već se i navikla na docnju....Čitam na ff da nisu bolji u odgovaranju ni iz Altra-Vite...Zemlja ekstremnih kontradiktornosti...., moraće za koji dan, čim prođe ciklus, ne znam šta dalje uzimam od terapije...
Ako je 8mm minimum za tretman...to znači da mi se približava vreme...Ali i uterus mora biti bar 8 cm...Ne znam, ja se baš uzvrpoljila...ovih dana...
Ajde, svratite za koji dan ovde, ja bih da vas priupitam štogod još...pa da batalim više ovo vijanje po netu...i pretraživanje...iščitavanje...kopanje...Dajte svoj stav, Ivana, Mini, Juicy...koje ste prošle DE, naravno, i ostale, ...moje dileme su taaakooo sveobuhvatneeee....
To već znate
Svima veliki pozdrav!!!

I ja maštam o nekoj morsko-zimskoj varijanti( samo maštam)

Ivana,
da, da, sanjala...ali, kuc,kuc, bilo...prošlo....

Mini, thanks!

Ispravno postupila što si zvala AA!Ne znaš koliko je to uzelo maha dok te nije bilo...
Znaš, ja bih ti dala jedan savet...neobavezni...a ti vidi sama...Mislim, ne moraš ti čekati "dža" ili "Bu" da se dogodi...pa da vidiš kako ćeš i sa kim ćeš dalje...
Ovo je 21.vek!Nije neophodno da se brak formalno prekine...da bi se dogodile neke stvari...već paralelno, draga moja...Okreni se oko sebe, vidi gde si ...Ne mogu da verujem da tvoj vrcavi humor ne može biti deo tvog šarma koji ne bi primetili drugi muškarci, pa makar to bili i britanci

Ne znam zašto, ali ja imam utisak, da iako ti deluješ kao jedna naočita žena, kada tm kaže, tj. podigne prst ne bi li ti rekao: NO,No! Da se ti kao neko detence pokunjiš...i, odeš ispod jorgana!? Čini mi se tako...ma, uhvati ga za ruku, posadi za sto, i reci mu/ tuci ga istim oružjem, al ne pominji mu tretmane/ ....izmenjenom i bojom i tonom glasa, pa kaži mu da će ostati i bez posla i bez tebe krene li to tako i dalje...on se toga , rekla bih, najviše pribojava...mada, teško da će iko priznati da konzumira alkohol...to tako ide kod ljudi sa ovom vrstom sklonosti...nemoguće izvući potvrdu te istine...Šta možeš da očekuješ od njegovog spermocitorgrama u ovoj kombinaciji....cigarete+alkohol .Ništa dobro...
Što se posla tiče, ako misliš da imaš još alternativa, ti nemoj da prihvataš, ali da ti je stvarno potreban, trebala bi...Pa, i to je neki prozor u svet? Nekima ceo svet!
Inače, iz Rusije još nema abera

Ako je 8mm minimum za tretman...to znači da mi se približava vreme...Ali i uterus mora biti bar 8 cm...Ne znam, ja se baš uzvrpoljila...ovih dana...
Ajde, svratite za koji dan ovde, ja bih da vas priupitam štogod još...pa da batalim više ovo vijanje po netu...i pretraživanje...iščitavanje...kopanje...Dajte svoj stav, Ivana, Mini, Juicy...koje ste prošle DE, naravno, i ostale, ...moje dileme su taaakooo sveobuhvatneeee....

Svima veliki pozdrav!!!
Mini, nekako mi zvucis bolje nego pre mesec dana, svesna si da moras da stanes na svoje noge i boris se, a to je vazno! Odlicno ti je rekla Lily, ja sam ti i pre rekla da me tm nervira sa svojim kukavickim ponasanjem, pa na to jos i tebe optuzuje i vuce te sa sobom na dno. Ta slovenska autodestruktivnost moze biti zanimljiva samo u romanima i sumornim istocnoevropskim filmovima iz sedamdesetih.
Ne daj se Mini, ti njemu ne mozes da pomognes, a ako on krene da se menja, tim bolje, ako ne - to tebe ne treba da pogadja jer ti MORAS DA IDES DALJE i da radis na sebi, na oporavku svoje duse i svog tela!
Nabla, pa kako se smrzoste u Turskoj, a proslava Nove Godine?
Lily, ne znam sta da te posavetujem po pitanju donacije. Ti znas moje stavove, ali pitaj me sve sto zelis, rado bih volela da ti pomognem!
Inace i ja sam svojevremeno odustala od Rusije zbog skupoce puta i hotela i zbog njihovog pravnog sistema koji me podseca na nas (nejasno, svakojako tumacenje, ne uliva sigurnost). Ali ti si u sasvim drugacijoj situaciji jer ti je vec sve placeno i vec si u proceduri, videla si kliniku, doktore, stekla poverenje. Samo mi nije jasno da li su ti nasli donatorku i kada ides?
Ne daj se Mini, ti njemu ne mozes da pomognes, a ako on krene da se menja, tim bolje, ako ne - to tebe ne treba da pogadja jer ti MORAS DA IDES DALJE i da radis na sebi, na oporavku svoje duse i svog tela!
Nabla, pa kako se smrzoste u Turskoj, a proslava Nove Godine?
Lily, ne znam sta da te posavetujem po pitanju donacije. Ti znas moje stavove, ali pitaj me sve sto zelis, rado bih volela da ti pomognem!
Inace i ja sam svojevremeno odustala od Rusije zbog skupoce puta i hotela i zbog njihovog pravnog sistema koji me podseca na nas (nejasno, svakojako tumacenje, ne uliva sigurnost). Ali ti si u sasvim drugacijoj situaciji jer ti je vec sve placeno i vec si u proceduri, videla si kliniku, doktore, stekla poverenje. Samo mi nije jasno da li su ti nasli donatorku i kada ides?