SREĆAN PUT!Gde god da putuješ, s kim god da putuješ!I, to je neka odluka!I, još nešto, jedan britanski rudar, srpskog porekla, dakle namučena duša,pečalbarska, ali sa životnim iskustvom /iz vremena od Tita, preko, kraljice majke, i još uvek živ,/ svojoj ćerki, koja je postala big faca u diplomatskim krugovima GB, još uvek, kaže samo ovo:"jedi šta ti se jede, pij šta ti se pije"!!!!!!Ajd, čudo te volim!!!

BMW,
zbunila si me sa ovim dozama?!Over?!!Ja koristim samo jedan, od 3.9mg.Mislim, dr. je napisala, svaki 4. dan , počev od danas, nije navela po više komada...tako sam i razumela da je samo jedan flaster??!a ti si 4 od 8mg!???naravno, javljam nalaz UZ, ne očekujem ništa bogzna, sada, tek krajem januara,,,no , videćemo...
NABLA,
Uredba se mora objaviti u Sl.gl.Ako je ima, ali, ne bih rekla..Nije to oblast koja bi se uređivala na sednici Vlade- glasanjem većinom ministara?Razumeš?Pre će biti, ako je dozvoljeno, a jeste na GAK-u , u Višegradskoj da je to uređeno Pravilnikom o radu/poslovanju GAK-a/!Znači, u tom pravilniku ili poslovniku, koji se ne objavljuje u gl./ ne mora/ pored sistematizacije radnih mesta, god. odmora, rad. vremena, zaposlenih...uređuje se i priorada intervencija koje se obavljaju u GAK-u! E, sada, vrlo moguće da taj pravilnik, nije menjan još od Milovana Bojića/ jer, meni su formalno napisali u Gaku-u 2002.gdo. dg. Donacija...Sumnjam da se menjao, nije bio to neki prioritet, ili se menjao, parcijalano, shodno drugim potrebama...na takav pravilnik ministar zdravlja mora da da saglasnost...njime je verovatno poropisano da to može raditi samo ova gin. ustanova...ali, pod kojim okolnostima? Može li dr, kao BMW, reći: idemo na smrznutu jc, jer teško uskladiti sa ciklusom donora? Hmmm, ovi iz Češke, Rusije i dr... usklađuju prekookena...Daj!Ako samo Gak, radi, a biće da je tako, to što se u Jovanovaoj reklamiraju na sajtu, znači da im zdravstevna inspekcija ne može da "doaka", da su bezobrazno silni i drski, da je reč o klanu povezanim sa večitim ministrom... No, ne mora tako sve da bude na prvi pogled...Da neko tužilaštvo pribavi podatak, da se inicira priča, da to može raditi samo GAK, a rade i privatne ordinacije- ne zaboravimo, nije isto ordinacija i bolnica - klinika...sve se to formalno mnogo razlikuje...u svakom smislu ima razlika...to bi ušlo u domen krivičnog dela...Zamisli situaciju: dnevnik B92 ima svakog dana, u 16h tematsku priču...i pusti im neko mail, da malo istražuju...pa, ne znam kud bi sve to odvelo...problem je što su te intervencije, u private praksi, teško dokazive, iz mnogo razloga...a, sam Zakon o donaciji , biće donet kada se oko svega postigne dil, tal, u maloj lobi, interesnoj grupi...po principu profitabilnosti...Tu priču osetio je i Stojković iz Le, pa bi i on da radi donor egg, jer zna kakav je to biznis u Španiji npr.!!! Mislim, sa gineklogom iz palanke? Koga je Vlaisavljević obučavao par meseci, u Mariboru? Ipak, on je genetičar svetksog kalibra, ali gde mu je tim?
Znači, ovaj pravilnik, treba da da direktor Gak-a, ili lice na koje on prenosi svoja ovlašćenja ...Ode se na sajt poverenika - Šabića, izprinta zahtev, pa dostaviš upravi...ako neće dobrovoljno da ga daju...Ali, to nije akt državne tajne, NAPROTIV!!!
A, šta će ti sve ovo? Neki istraživački rad?Ako..ako...ma, treba ih zavitlati...Mnogi gin iz Jovanove i Jevremove, leče žene ambasadora,..misle da su nedodirljivi...no, kada krene bujica...odoše niz vodu...samo što je sve ovde nestabilno...bez pravne sigurnosti?!!!!
No, uvek postoji druga strana medalje...tako smo moj tata i ja išli do Strazbura...i dobio je...ali, to je simbolična materijalna naknada...Od koje ću ja za N.god. dobiti 100.000,oo dinara...I, čuvati za....

E, baš ga pretera...Ali, ajd, ove mame naše nek ubijaju vreme...
Juicy, vidim te, dobro nam se vratila