Cure,pa gde ste?Rasule ste se kao biseri sa pokidane ogrlice...Mini,da li vidis koliko ovde znacis?
Ivana,Jucy,javite se,pricajte nam...nece vasa prica izazvati suprotan efekat od onog svog pravog,ostacemo radosne zbog vase radosti,ulivate nadu i dajete snagu...
Lily,kakva suma to tebe vuce...da li su samo baterije malo ispraznjene...nadam se,draga,krenula si na put koji treba izgurati...hajde dodji cesce i pisi oanko kako samo ti znas,dugo,iskreno...pa svaki red u sebi jos tri krije...
Rolnice,nadam se da ce ti se zelja koju si nedavno zamislila gledajuci plamicke na svojoj torti ostvariti...
Ependrofica,statistika moje dr kaze:57% vantelesnih radi se ICSI metodom,dosta razlog striliteta vise od polovine sterilnih parova (ne mogu se tacno setiti procenta ali mislim preko 60)lezi u muskom sterilitetu!Ne znam da li kod tm postoji strah i koliko je opravdan...ali mislim da nase jace polovine generalno gledano pocinju da se suocavaju sa posledicama zivota u 20. veku...ali,poteraj ga,ipak,na vreme...
Gloria,svaka cast za skolu...ne smem ni da kazem glasno-ja se vec duze vreme zanosim sa tim kako cu upisati medicinu...evo,rekoh glasno...
Lisy,hvala za preporuku...samo jos da ga pronadjem...kissic...
Nabla-samo sto nije...stize sa lepim vestima
Kristina,srecno,javljaj sta ste uradili,znacice to FSHovkama...
Rikikiki,pauza je,je l'...pa kako si?
Kikice,daj malo ozeleni ovde...
Ja...dobismo 9 celija.Zadovoljna sam,naravno,samo sam malo zbunjena cinjenicom da su se za dva dana folikuli malo rastimovali...njih 6 je zaostajalo u rastu...i to oni na desnom,boljem jajniku,bilo ih je manje i bili su sitniji...Ne znam sta da mislim:levi je bio na ivici propasti,on me i doveo na ovu temu,a vidi ga sada...i dr je u zbunu...Toliko o neverovanju u svoje potencijale.
'Ajd' ljubim vas sve i cekam da se javnete...