Prijateljice moje, drage, ..........gde god da ste,
...nešto ne mogu da zaspim...Sada bih dobila ćušku od Nable
još danas jedan kontrolni Uz, i mogu da krenem sa pakovanjem...Htela da idem mirna, da znam da nema polipa, cisti itd.Mada, dr reče, da ne bi trebalo...tek po izlasku iz ordinacije, shvatila da je mislio, da je tamo unutra sve preparirano i sasušeno...U tom slučaju, moji jajnici i ja smo u grdnoj disproporciji!!!!!!
- Jucy, budi hrabra!
- Luna, nadam se da će stići mail iz Pronatala!
- Mini,sve starimo, ali još možeš probati! Da pokušaš sa tm, možda onu jeftiniju opciju u Fertimedu, možda to lakše proguta?Za 2 500e?
-Lisy, nadam se da uživaš i dalje u lepim stvarima koje si navela da ti se događaju!
-Nabla, pa, kako misliš ti da se izvučeš?Nema te...
-Nina,glava gore, život pripada borcima i hrabrima!!! imaš pp,predlog za dr!
-Glorija, znam da ćeš misliti na mene!
-Ješo,vala, reci tim dr!Sigurna sam da tebe dr "čuju"!
-Rikikiki,neka ovog puta taj femare post. uradi svoje!Drži se danas!
-Filippa, hmmm, one farmerkice,...moraju da budu 3/4
-Draga, sorry, lagala sam!!!!!hmm, "ne kaže se džaba majčica Rusija"...videćemo!
-Ivana, hajde, gde god da si , što god radiš ovih dana, stegni i srce i zube, i idi u tu Repromedu i završi posao , ovoga puta!!!
Neću se više uključivati, ovaj mm već je sav grrrr kada se približim kompu...izgleda njega više hvata neka nervozica...a kao on misli o "važnim stvarima"...ima još nekih novih momenata, ali ostavljam to za povratak...i sanjala sam ...
Kako da se ugasi tema? Nemojte da me sekirate!
...a put, sa presedanjima u Moskvi,...izađe na skoro 12 sati...onaj čovek ne ide sa nama...istim letom...
Svima pozdrav, krajem sledeče nedelje, svi detalji!
Laka vam noć,dobre duše!