Donacija jajnih celija/ povisen FSH/ smanjenja rezerva jaja

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
nabla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nabla »

Dobrodosla Luna :D

Nesto se kroz maglu secam tvojih pisanja na SC-u. Kazi nam nesto o sebi :lol:

Ivana, jesi li ti radila NK? Kome god sam ovde spomenula za to samo su zakolutali ocima. Ljubic i Radoncic rekose da NK iz periferne krvi nije verodostojan marker, a iz uterusa se kao kod nas ne radi.

Mini, videh na FF da nekim curama u potpisu pise "povisene NK". Da li znas kako u Engleskoj rade tu pretragu?
Drzim fige za sutra? Da navijam za jedno ili dvoje? :D

Eh, da- Ivana, sto se tice bolne menstruacije. Meni se desi bar jednom godisnje takva bol da padam u nesvest + povracanje, proliv, ubrzan puls, nizak pritisak (gornji i donji samo sto se ne spoje), groznica, lekovi ne pomazu. Ako se dobro secam, poslednji put mi se to desilo kod poslednjeg spontanog. Tako da ima logike sto tvoj doca kaze da je sve bilo spremno za trudnocu.
nabla
Aktivan član
Aktivan član

Post od nabla »

Lily, Vujovicka se zove Svetlana. Cula sam da se kod nje zakazuje tek za narednu godinu koliko je prebukirana na klinici. A privatno cekas 2 do 3 nedelje da te primi :( . Ne znam, probaj prvo s uputom

Upravo mi je postirala jedna forumasica kojoj sam isto preporucila Vujovicku- evo ti njen dozivljaj...probaj, vidi da li ti uliva poverenje

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... 469#154469

To je treci negativan komentar o njoj, za sada ih jos uvek ima mnogo vise koje su zadovoljne. Prosto ne mogu da zamislim da je rec o istoj osobi.

Tu imas i naziv klinike na koju bi trebalo nasloviti uput!
nabla
Aktivan član
Aktivan član

Post od nabla »

Lily, pade mi na pamet da bi mogla da platis u Klinickom. Znam da ukoliko insistiras na odredjenom doci koji te regularno ne bi zapao, mozes da platis da bi dopala kod njega (to je regularna procedura cini mi se unazad koju godinu). Cini mi se da je ta suma jeftinija nego kad ides privatno. Proveri!
Privatno konsultacije kostaju oko 3000 din
Ivana70
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 18, 2006 11:29 am

Post od Ivana70 »

Samo da vam se javim u prolazu. Nesto sam sada u frci da zavrsim neki raport za disu, te cu vam se javiti krajem dana sa odgovorima za klinike.
U medjuvremenu sam primila puno odgovora (secate se da sam poslala mail na vise klinika ?), nije lose, nije lose… nastavak u sledecoj epizodi

A+
kristina33
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jun 26, 2008 10:14 am

Post od kristina33 »

Mini cestitam od srca, a vi ostale brzo za njom. :D
nabla
Aktivan član
Aktivan član

Post od nabla »

Ne mogu da se skoncentrisem na posao dok Mini ne postira betu :lol:
Evo, malo sam nas postrojila da vidimo koliko nas ima:

Kikica, '77 godiste, max fsh 15 (u jednom merenju fsh 30, nejasnog porekla)- TRUDNA :D (klinika Ivanovic)

Mini, '67 godiste, max fsh 10 (posle stimulacije 16, low responder)- TRUDNA :D (Reprofit)

Filippa, '60 godiste (Zlin)

Vaga, '66 godiste, max fsh 8 (idiopate, moguci imuno problem) (klinika Ivanovic, Pronatal?)

Virna, '67 godiste, max fsh 9 (idiopate, low responder) (klinika Ivanovic)

Lily-an, '68 godiste, max fsh 112

Anna, '68 godiste, low responder? (Pronatal)

Ivana, '70 godiste, max fsh 25

Sanjalica, '70 godiste, max fsh 15

Jesa, '71 godiste, max fsh 6 (idiopate) (klinika Genesis, Novi Sad)

BMW, '74 godiste, max fsh 100 (klinika Jovanova)

Rikikiki, '75 godiste, max fsh 27 (Sveti Duh, Zagreb)

Kristina, '75 godiste, max fsh 14 (klinika Ivanovic)

Lisy, '75 godiste, max fsh 50

nabla, '75 godiste, max fsh 15

Holly-Molly, '75 godiste, idiopate (klinika Kaali-Budimpesta, Sirm?)

danijela9, max fsh 15 (klinika Ivanovic)

luna, (Pronatal)

one koje su kratko bile s nama:

bojanna, '74 godiste, max fsh 47
draga, '76 godiste, max fsh 170 (cerka pre menopauze)
andjela, '75 godiste, max fsh 10 (trudna)
nevena50

Navijacice :D :

branka40, max fsh 130 (cerka pre menopauze)
nina48
lilihip2007, max fsh 10 (ICSI blizanci, klinika Ivanovic)
Dragana Petrovic
hermana
gloria2

ps. Ako sam nesto zabrljala oko podataka, molim vas da me korigujete :D
nevena50
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 13, 2008 11:21 am

Post od nevena50 »

Hej koleginice tu sam ja!
Nisam kratko bila sa vama, ja sam tu non stop. Svaku poruku ja procitam ali nemam sta pametno da kazem, pa ne bih da dosadjujem. Ja sam 77god. i Bog zna sta mi fali. Za sada zvanicno jos nista. Na terapiji sam cikloproginova narednih (trebalo bi 6 a ja cu 3 meseca) pa 1 da odmorim i krecem kod Goce. Da se uradi nesto konkretno. Inace se radujem svakom vasem uspehu i delim muke kao da su moje. Kad bude bilo nesto konkretno pitacu vas, pa dali ima iko strucniji! Sada sam u prvom mesecu cikle i evo cekam da dobijem. Pozdrav iz sveg srca i ja cekam Minine rezultate. :wink:
nabla
Aktivan član
Aktivan član

Post od nabla »

Sorry koleginice :lol: , omaska- popravicu to kad se skupi jos podataka o drugim kokama :wink:
Lily-an
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 11:25 pm

Post od Lily-an »

...samo da utrčim da vam saopštim nešto:

JA SAM IZDAJICA :wink:

Upravo poslala mail AVI.
Dala sam kratku dg.lične podatke, nisam popunjavala ništa od konkretnih vrednosti, izrazila interesovanje, a i rekla da sam se upravo spremala na bukiranje u CZ, ali , eto, saznah baš sada za nijih, vrlo zainteresovana itd.itd. Nakon send- pojaviše se slova u fontu 20, preko ekrana- kažu naši dr. će se javiti za NEDELJU dana! za sedam dana!?? :x

A, da popunila sam i prozor sa upitom: kako ste saznali za AVA clinicu, rekoh im: preko naše Mini!!! Iz Srbije preko Velike Britanije...do Ruske federacije....da li će mi to biti + ili - videćemo...Važno da se za Mini ima znati i do St. Petersburga...Nema wl, a kada sam kliknula send, kažu na prvu konsultaciju se čeka 1-2 meseca, koja je kod njih obavezna pre ET...
Inače, već sam krenula da mozgam kako da izfinansiram eventualni put u bratsku nam...Baš da vidim da li će mi tražiti kompletiranje rezultata ili će reći, žao nam je...volimo mi vas, ali....lova je lova! :(
Mini
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 5:07 pm

Post od Mini »

Beta - samo 13.. Nadam se da sam dobro cula posto mi se malo bilo izmaklo ispod nogu sto se veli....Zvace me klinika poslepodne da mi kazu sta da radim. Dijagnoza... Nije ni positivno ni negativno... Levels hormona mora da su spali od prekljuce ... Rekla bih da je biochemical pregnancy, ali ocekujem zvanicno da mi se to saopsti. Zasada jos uvek na lekovima...

13 je suvise malo... toliko znam...

Pozdrav svima... Prilicno neocekivano sve ovo, ..... Bilo bi too good to be true da upali tako iz prve, ha? :cry:

Hvala na svim lepim porukama.... Cucemo se mi jos...methinks.... :wink:
lisy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 23, 2008 10:01 pm

Post od lisy »

MINI ---------------------------------------------------------------------------

ZNAŠ DA SI BILA NAŠA ZVIJEZDA
I UVIJEK MISLI DA SI NAPRAVILA SVE KAKO TREBA
I OPET ĆEŠ JER TI SI NAŠA HRABRA CURA,LJUBIM TE
nabla
Aktivan član
Aktivan član

Post od nabla »

Ko ti je rekao da nije ni pozitivno ni negativno? Oni ili si ti to rekla? Ako nisu nista spominjali osim cifre, mozda si stvarno krivo cula, a mozda je lab pogresio za decimalu! Jesu ti to preko tel. rekli, jel ces dobiti papir na kome to pise?
Sacekaj, strpi se!

Na koliko beta hcg je digitalac koji si koristila osetljiv?
Mini
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 5:07 pm

Post od Mini »

Dobila sam i drugi poziv iz klinike. Da, dobro sam cula, 13. Stepan mi je poslao mail da nastavim sa medicinom i testiram u ponedeljak.

Na ARGC - u koji vazi za jednu od najboljih klinika ovde rekli su mi da sve ispod 3 je negativno a sve iznad 25 pozitivno. S toga je moj rezultat inconclusive.

Ja mislim da sam imala jak nivo u sredu jer se pozitivno pojavilo odmah al mislim da je spao od tad. Ne znam tacno osetljivost digitalca. Testirala sam veceras i pokazao je negativan. Pila sam sok pre toga, pa ne znam da li je to imalo uticaja, ali sam uradila test na insistiranja mm.

Probacu mozda sutra sa prvim urinom.

Mislim da nije likely da se nesto promeni...

Pozz svima...Malo sam deflated....Bas sam pomislila kako mogu konacno da 'move on' with life...
jesa71
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 02, 2008 10:11 am

Post od jesa71 »

Obavezno ponovi test,jedan rezultat ne mora nista da znaci...Dace Bog da raste!
Ma znas sve i sama...
nabla
Aktivan član
Aktivan član

Post od nabla »

Bitno je da Stepan ima nadu. Mozda su ti se ulovila dva, pa je jedan otisao, a ovaj drugi se nesto kasnije implantirao pa je beta zato mala.
Odgovori