Pozdrav svima i ako neko zna molim vas da mi odgovori na pitanje jer sam se stavrno zabrinula, a ginekolog me tek narucio 23.
Dakle, menustruaciju sam imala 05. proslog mjeseca, poslije toga sam ponovo dobila 23. znaci nakon 18 dana iako sam prije dobivala u periodu od 35 - 40 dana i obje su trajale normalno jucer sam ponovo dobila, znaci nakon 10 dana a nisam imala nikakvih predznaka poput bolova, nervoze koje obicno imam.
Ima li mozda kakve veze to sto prije nisam imala odnose redovno a sad imam?
A prije druge menustruacije ove 23. sam poslije odnosa popila 4 kontracepcijske pilule jer su mi bili plodni (dvije nakon odnosa i dvije nakon 24 sata) da li sam zbog tih pilula dobila tako rano? ali opet me buni zasto sam dobila ponovo jucer. Dakle u mjesec dana tri puta sam dobila menustruaciju.
Hvala unaprijed
cesto krvarenje
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: cesto krvarenje
Ako si pila pilule za "dan posle" ili "plan b" (znaci emergency contraception) onda je verlo verovatno da ce ti ciklus biti poremecen. Trebalo bi da koristis kontracepciju stalno - te pilule za "dan posle" su prava hormonska bomba u odnosu na normalne kontraceptivne pilule...