Candida
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 23, 2013 4:37 pm
Candida
Postovani imam jednu nedoumicu, naime imala sam u februaru problem sa dijarejom, pracenom groznicom, visokom temperaturom. Nije prestalo dok nisam popila Streptomicin, jer je dr rekao da imam neku bakteriju koja "voli" slatko. Izbacila sam slatko na par dana i sve je bilo u redu. Onda sam se vratila uobicajenom nacinu ishrane ali sam bila konstantno naduvena. Na netu sam procitala da imam simtome candide. Pored naduvenosti, bila sam bezvoljna i odnos mi je bio bolan. Sad se pridrzavam ishrane koja je predvidjena za candidu i donekle je u redu, sem sto mrsavim. Moje pitanje je da li je candida presla u genitalni trakt ili je jos uvek imam u crevima? Zakazala sam kod ginekologa, al ne znam dal bi trebala da radim korpokulturu. Da li oba problema daju iste simptome?
Re: Candida
Kandida u crevima daje upravo takve simptome kao sto ih vi imate. Bilo bi dobro da uzmete origano ulje i koristite ga bar 2 ture, meni je to pomoglo i evo vec duze vreme nemam nikakvih problema.
Sto se tice kandide u vaginalnom predelu, simptomi su svrab i mrvicast sekret. Nije iskljuceno da je nemate i tu iako nemate simptome ali za tu proveru bi najbolje bilo uraditi bris.
Sto se tice kandide u vaginalnom predelu, simptomi su svrab i mrvicast sekret. Nije iskljuceno da je nemate i tu iako nemate simptome ali za tu proveru bi najbolje bilo uraditi bris.