da li da se brinem i sta dalje?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
devojcurak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 27, 2005 12:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

da li da se brinem i sta dalje?

Post od devojcurak »

Ovako uradila sam test za utvrdjivanje trudnoće gramem plus pre 2 dana, i test je bio negativan, tada mi je menstracija kasnila 3 dana, i danas sam uradila test babyrapid, znaci menstruacija kasni 5 dana jer sam trebala da dobijem 15. 08, a poslednja mi je bila 15.07...i ovaj test je bio negativan, ali ja sam i dalje u strahu. Grudi mi jesu naduvene, mada uvek su kada treba da dobijem, nisu promenile boju mislim nisu pocele da budu braon boje, nemam mucnine i sl. I da još napomenem od kad znam za sebe ciklusi su mi jako, jako neredovni znam da dobijem i na 34, 35, 37 čak i 42 dana!
Test sam uradila jer je moj partner ejakuliramo blizu mog polnog organa, i ja sam sada u haosu!
Htela sam da uradim i test krvi ali laboratorije nedeljom ne rade!
Da li uopste ima svrhe da dajem krv na pregled kada sam uradila 2 testa a ciklus mi kasni..i oba su negativna! .Mislim sve sam pravilno odradila. Prva jutarnja mokraca, sve sterilno itd! :cry: :cry: :cry: :cry:
devojcurak
Novi član
Novi član

Post od devojcurak »

i jos nesto negde oko 27. 07. cini mi se da je bila prisutna i ovulacija jer mi je sekret bio rozikast kao da sam imala neke crvene tackice u njemu! mislim da je to bila ovulacija ne znam.......
med_girl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 17, 2006 11:49 am

Post od med_girl »

Ma verujem da ces dobiti, mozda kasni zbog stresa, umora, promene klime, hormona..

Neki testovi na trudnocu reaguju vec 7 dana nakon oplodjenja, mada imaju i noviji koji su osetljivi vec 1 dan (tako bar reklamiraju i pisu na kutijama)..
I na to sve kazes: ejakuliriao je BLIZU tvog polnog organa.
Ne shvatam , gde bi bas to moglo da bude?prepona? :) ili ulaz u vaginu? jesu odnosi bili potpuno bez zastite ili je skinuo kondom?

U svakom slucaju, nemoj tako paniciti odmah, po tvom nicku "devojcurak" , kao i cinjenici da ti nisu redovni ciklusi, verujem da imas manje godina, i da se hormoni nisu ustabili, samim tim te nepravilnosti u ciklusu...
devojcurak
Novi član
Novi član

Post od devojcurak »

da blizu venerinog brega i prepone......a tada smo vodili ljubav bez kondoma, ali je naravno izasao iz mene i to se "desilo sto se desilo"............znaci mogu da se "oslonim na te testove"....... :oops: ...rekla sam tada nikad vise bez kondoma a u vezi smo dugo i eto da osetimo jedno drugo i bez....i eto........
Odgovori